KAKO DA ZRAČITE ENERGIJOM BLAGOSTANJA I ZDRAVLJA: Zakon Univerzuma pomaže da privučete u život samo dobre događaje

Život je po sebi veliko čuda, ali ma koliko lepote sa sobom doneo, tu si i senke poput loših vesti i toksičnih ljudi. Oni su prisutni ako deo šire slike, deo scenaija živtoa svakog od nas. I ostaće tu do kraja. Pitanje je, koliko ćemo im dozvoliti da utiču na naš život i energiju. Jedini način da se oduprete ovom uticaju je već u vama. Zapamtite, u život u važi pravilo da on što privlačite zavisi od toga kako zračite.

Pročitajte još:

JUTARNJA AFIRMACIJA ZA OBILJE I RADOST: Reči koje privlače blagoslove Svemira

Bezuslovni mir, radost, ljubav: kako da se oslobodimo tereta emocija

Potvrda ovoga je u samom procesu jutarnjeg buđenja. Ukoliko se probudite pozitivni i dan započnete optimistično, velike su šanse da će vas celog dana pratiti sreća. Sa druge strane, kada ste tućni i nezadovoljni, i vaše telo reaguje kroz određene simptome – nedostatak energije, bol u stomaku, glavobolja itd. Sa dobrim raspoloženjem primećujemo više dobrog, radosnog i svetlog u svom životu. Kada su vaše misli pozitivne, i vaše telo odiše energijom zdravlja i blagostanja.

Apsolutno sve što osećate i mislite ne nestaje bez traga, već se materijalizuje na ovaj ili onaj način. Kao da vam prolazi kroz kožu i širi se svemirom. Ovo je zakon života i takon Univerzuma.

Da li ćete ovaj obrazac preokrenuli u svoju korist ili na svoju štetu – to već zavisi isključivo od vas. Odnosno – od emocija, osećanja i misli koje emitujete.

Apsolutno sve prolazi kroz filter našeg mentalnog stava. Naša sreća ili nesreća ne zavise od razmera samog događaja, već od toga kako tumačimo ono što se događa. U zavisnosti od našeg izbora, ili dobijamo snagu i samopouzdanje da će sve biti u redu, ili se slomimo i predajemo.

Ako Sunce sija u vama, oblaci će se razići!

zracite-energijom-blagostanje-zdravlje-zakon-univerzuma_156889175

Kada smo optimistični i pozitivni, sa lakoćom, bez napetosti i strepnje odnosimo se prema sebi i svetu koji nas okružuje. Na taj način privlačimo pozitivne vibrracije.

Radost, ljubav i ostvarenje želja će doći: Ali prvo morate da izbacite jednu stvar iz svog životaRadost, ljubav i ostvarenje želja će doći: Ali prvo morate da izbacite jednu stvar iz svog života

Ukoliko se osvrnete unazad, samo par dana pre, primetićete koliko vremena, energije i truda trošimo na beznačajne događaje i stvari koje su van naše kontrole. Ponekad se u životu pojave mali izazovi, a mnogi od nas skloni su da ih vide kao problem velike razmene. Onda dolaze sati žaljeja, kukanja, nerviranja, a sutra se možda nećemo setiti ovog događaja. Sve će se rešiti, proći, a mi ćemo izgubiti dragoceno vreme na brigu.

Ako sunce sija u vama, u vašoj duši, tada će proći najjača kiša. Ako pokušate da zadržite optimističan stav, uspećete da se zaštitite od toksičnih ljudi i stvari. Ako zračite toplinom, ljubaznošću i optimizmom, onda ćete to isto privući sebi. Ili ćete janso videti put koji treba da sledite tako da negativnost ne utiče na vas i vaš život.

Postoje u životu stavri koje su van naše kontrole, ali ključno u životu je razviti mudar stav prema situacijama koje se dpgađaju. Sve što je u vašoj moći možete sa svojim trudom i optimističnim stavom da promenite, makar davajući maloi dobrinos. Ipak, sve što je van vaše moći, ne dozvolite da vas poremeti.

Vi zaslužujete da budete srećni, ispunjeni dobrom energijom, svetlosti i ljubavlju. Zaslužujete da svaki dan donsese radost, a kada to osvestite, uspećete mnogo više da cenite svaki trenutak svog života.

Osmeh je najmoćnije oružje na planeti Zemlji, ali i širom Univerzuma. Kada naiđu tmurni dani, podsetite se na lekovitost osmeha, nabacite ga na lice, setite se nekih lepih događaja i razmišljajte da vam život uskoro donosi samo dobro.

Ne odričite se onoga što zaslužujete, ne ograničavajte se i ne bojte se.

Radost je u vama!

Izvor. Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

MRAČNE STRANE KRALJA ALEKSANDRA KARAĐORĐEVIĆA: Šuškalo se da je mason, seksualno nemoćan, a OVU tajnu odneo u grob!

Read Next

PROSLAVITE USKRS SA STILOM: Donosimo vam originalne ideje za očaravajuću prazničnu dekoraciju!(FOTO)