JER MRŠAVOST NEMA NI CENU NI ALTERNATIVU: Ovo je surova dijeta Naomi Kembel!(FOTO)

Naomi Kembel je jedna od najpoznatijih i definitivno najzgodnijih svetskih supermodela. Iako je tajna njene savršene figure dugo bila čuvana, Šon Džon, šef njene kuhinje najzad je sa publikom podelio namirnice bez kojih ova manekenka ne može da zamisli dan.

Pedesetogodišnjakinja je jednom prilikom već priznala da konzumira samo jedan obrok u danu, a sudeći po rečima njenog kuvara čak i ovo jelo mora biti napravljeno po određenim propisima jer manekenka ne jede mlečne proizvode, gluten i piletinu.

– Kuvam za nju već celu deceniju. Moje zaduženje je da od namirnica koje Naomi sama nabavlja napravim jedno jelo dnevno, vrlo jednostavno i zdravo. Ona je “ital”, što je jamajčanska reč za osobu koja prati vegatarijanski režim ishrane. Kada putuje, pravim joj hranu za put jer joj avionska hrana ne prija – izjavio je Šon Džon za Page Six i dodao da Naomi ne konzumira često hranu iz njegovog restorana:

– Naomi nikada ne naručuje hranu iz restorana. Ukoliko se i odluči za tu opciju, uvek će tražiti da joj spremimo nešto što nije na meniju. Za nju uvek kreiram neko novo jelo.

– Još jedan bitna stvar – Naomi obožava različite ukuse. Ne odobrava so i biber, ali joj se veoma dopada začinsko bilje – zaključio je kulinar.

(Stil.kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

OVO JE NAJGORA FRIZURA ZA ŽENE U ZRELIM GODINAMA: Sa ovako stilizovanom kosom izgledaćete duplo starije! (FOTO)

Read Next

Vreme je za prolećno čišćenje kože. Pratite ovih 6 beauty koraka