JELENA ROZGA PROGOVORILA O ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA S KOJIMA SE GODINAMA BORI: Stalno sam bila umorna i gubila na težini!

Hrvatska pevačica Jelena Rozga (43) progovorila je o stresu s kojim se susreće tokom karijere, kao i zdravstvenim problemima.

“Danima pre osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio januar, a prethodna godina mi je bila i te kako naporna. Taj dan kad mi je dijagnostifikovana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti” započela je Jelena svoj intimni razgovor za “Gloriju”.

Kako kaže, probleme sa srcem, otkrila je nakon jednog iznenadnog napada koji je sve promenio.

Jelena Rozga

Budila sam se umorna, stalno sam osećala umor i gubila sam na težini. Otišla sam kod lekara i dobila dijagnozu. Ubrzo sam počela piti lekove, nekad je teško tako živeti, nekad lakše. 

Ti problemi uvelike utiču na njeno raspoloženje, a u kombinaciji sa stresom, sve se oteža.

“Najgore mi je kad se dogodi dan kad imam snimanje, a ja sam potpuno natečena. Ne prepoznajem svoje ruke. Dobro, to je najmanje bitno jer ruke uvek možeš sakriti, ali moji kapci, oči, usta… Potpuno znam biti neprepoznatljiva”, iskrena je Rozga za.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

IZBACUJE TOKSINE IZ TELA I KOŽE! GLINA je najbolji prirodni lek, ali PAZITE koji pribor koristite dok je nanosite!

Read Next

IZGLEDAJTE FANTASTIČNO I OSEĆAJTE SE JOŠ BOLJE: Ovi modni komadi pristaju svakoj dami i obavezan su deo garderobera!