JELENA ĐOKOVIĆ OTKRIVA NEVEROVATAN BJUTI TRIK KOJI ŠTEDI MNOGO NOVCA I ČUVA ZDRAVLJE: Dugo ne koristi parfeme VEĆ OVO

Jelena Đoković, supruga našeg tenisera koji ruši sve rekorde, poznata je zagovornica prirodne lepote. Gotovo uvek imamo prilike da je vidomo sa minimalno šminke, a zdrava ishrana i redovan trening se kod nje podrazumevaju. U svojoj bjutri rutini uopšte ne koristi preparate koji nisu prošli kroz sve neophodne provere, a takođe moraju biti na biljnoj bazi.

Neretko deli na društvenim mrežama kako se neguje i šta jede, a lavinu komentara je izazvala priznanje da već dugo ne koristi parfeme, već esencijalna ulja.

Jelena Đoković
foto: Miloš Nadaždin

Baš nedavno je podelila reakciju jedne devojke koja je pitala šta misli o industriji prafema.

– Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, šta je sa industrijom parfema jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje – napisala je ova devojka Jeleni.

A odgovor Noletove lepše polovine je mnoge dame iznenadio.

– Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje – napisala je Jelena Đoković.

Prirodni parfemi od esencijalnih ulja imaju brojne prednosti u odnosu na kupovne. Osim toga što su daleko jeftiniji, dosta su kompatibilniji sa kožom, pa ređe izazivaju alergijske reakcije kod osetljivih osoba. Jedino što pri izradi ovih parfema treba biti obazriv i za njihovo pripremanje izbegavati pojedine citruse koji mogu biti fototoksični. Ili ih samo nosite noću, pa na taj način sprečite kontakt sa suncem.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Машовић стрелац у победи Бохума над Келном

Read Next

NAJLEPŠA POLICAJKA U SRBIJI JE DRASTIČNO PROMENILA IZGLED I VIŠE NE LIČI NA SEBE: Svi kažu da se poptuno UPROPASTILA