Jagodini i Borcu uz novčane kazne oduzeti i bodovi

Posle upozorenja i sumnji koje je Uefa iznela u vezi sa regularnošću dve utakmice, koje su odigrane u martu, Fudbalski savez Srbije je ovog puta ekspresno reagovao i doneo odluku o kažnjavanju Prvoligaša.

Borac je u Pančevu izgubio od Železničara sa 0:1, dok se Jagodina sa gostovanja kod Trajala u Kruševcu vratila sa porazom od 3:0.

Oba kluba su kažnjena oduzimanjem po šest bodova na tabeli Prve lige Srbije, a Jagodina i kaznom kaznpm od 6 miliona dinara, dok je Borac 1926 kažnjen iznosom od 4 miliona dinara.

Uz ove kazne Disciplinska komisija FSS donela je i odluke o kaznama zbog slabe organizacije, nedozvoljenog prisustva gledalaca i nepoštovanja odredaba iz kovid protokola o organizaciji utakmica, tako što je FK „Crvena zvezda” Beograd izrečena novčana kazna u iznosu od 700.000 dinara zbog navedenih propusta na utakmici Super Lige Srbije FK „Crvena Zvezda” Beograd – FK „Partizan” Beograd.

Iz istih razloga, kažnjen je i FK „Novi Pazar” novčanom kaznom u iznosu od 500.000 dinara, a u vezi sa organizacijom utakmice FK „Novi Pazar” Novi Pazar – FK „TSC” Bačka Topola.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Vesti – Las Vegas dočekuje turiste bolji nego ikad – Travel Magazine

Read Next

Evans: Pričaću unucima kako sam pobedio najboljeg tenisera