IZDVOJITE MALO VREMEN ZA SEBE: 8 saveta kako da spakujete najbolji ručak za posao!

Neka raznolikost bude vaš prioritet

Ako napravite zanimljiv sendvič u ponedeljak, onda ponesite salatu u utorak ili kombinujte ta dva obroka! Za najbolji ručak za posao, raznovrsnost je ključna, a ne uvek isti sendvič sa šunkom.

Spakujte sami svoje obroke

Preskočite prerađenu hranu poput čipsa i odlučite se za sveže sastojke kao grickalice. Neka to nekad bude iseckano voće ili štapići od povrća sa humusom, pa dodajte i sir.

Ponesite grickalice koje su vredne žudnje za njima

Miks orašastih plodova i kokice odličan su izbor za grickanje. Zbog ovog saveta, uzimaćete puno nutrijenata i stvoriti mnoštvo benefita za svoje zdravlje.

Iskoristite svoje tegle

Kako da spakujete ručak, a da izbegnete nečistoće? Spakujte ceo obrok ili precizno složite slojeve salate u teglicu. One su inače mnogo lakše za nošenje do posla u torbi, a sadržaj iz njih neće iscuriti.

Neka vaši sendviči budu zanimljiviji

Napravite svoj sendvič tako da bude uzbudljiviji, najbolji ručak za posao, i to tako što ćete koristiti različite začine. Tako umesto senfa i majoneza, slobodno nanesite, na primer, pesto sos.

Iskoristite ostatke od večere

Pretvorite svoje ostatke sa večere u najbolji ručak za posao. Ako ste imali šniclu i krompir za večeru, iseckajte ih na sitne komade i ubacite u pitu, namažite je humusom i dodajte paradajz.

Ne zaboravite nešto slatko

Ako želite da znate kako da spakujete najbolji ručak za posao, onda ne smete izostaviti i nešto slatko. Parče čokolade ili poneki kolač odlične su ideje za najslađi kraj ručka.

Kad baš nemate nikakvu ideju…

Kad vam potpuno nestane inspiracije, napravite tost-sendvič, namažite avokado i eto srećnog ručka.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

OVU PROMENU NA KOŽI NIKAKO NE IGNORIŠITE: To može biti najraniji signal da se u telu razvija dijabetes!

Read Next

IMUNOLOG SAVETUJE DA DOBRO POGLEDATE SVOJE LICE: Ove promene na koži mogu da ukazuju na ozbiljna oboljenja!