Ivanović: Nije prijatno igrati u Beogradu, neće biti ni njima prijatno u Podgorici

Prvi meč finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti igra se u nedelju od 18.30 u hali Aleksandar Nikolić.

Ovo će biti treće uzastopno finale Jadranske lige u kome učestvuju dva kluba.

Za razliku od prethodnih godina kada je bilo navijača, ovoga puta ne bi trebalo da ih bude ili će ih biti u minimalnom broju

“Nije prijatno ići tamo, a verovatno ni njima nije prijatno da dođu ovde. Posao igrača je da na terenu odradimo šta je do nas”, rekao je Ivanović za Vijesti.

Budućnost je ove sezone dva puta savladala Crvenu zvezdu, međutim Ivanović naglašava da će ovo biti drugačiji mečevi:

“Ovo je totalno nova serija, jeste da se znamo, ali sve se briše. Priča je drugačija. Očekujem najveću moguću “agresiju” sa njihove strane, najbolju igru u sezoni”, kaže Ivanović i dodaje da je prva utakmica veoma važna.

“Pretpostavljam da oni imaju pritisak ali imamo ga i mi. Poražena ekipa uvek napravi reakciju u drugom meču, ali fokus je sada samo na prvoj utakmici”, rekao je Ivanović uz napomenu da se njegova ekipa nalazi u dobroj formi:

“Ovo su najbitnije utakmice, a mi ih čekamo u dobrom stanju i dobroj formi. Znamo mnogo o toj ekipi, koliko su čvrsti i jaki. Cele sezone igraju tako i nadam se da ćemo uspeti da odgovorimo na njihovu agresivnost i da ćemo pod velikim pritiskom donositi prave odluke”, zaključio je Ivanović.

Finalna serija se igra na tri dobijene utakmice.

U prva dva susreta 16. i 18. maja domaćin će biti Crvena zvezda, u Podgorici će se igrati 22. i 24. maja, ukoliko bude potrebe za četvrtim mečom.

Eventualna majstorica zakazana je za 28. maj u Beogradu.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Pirlo ne želi da preuzme mladi tim Juventusa

Read Next

Garuba najbolji mladi košarkaš Evrolige