Isplivala nikad viđena fotografija princa Filipa i kraljice Elizabete (foto)

Na fotografiji iz dvorca Balmoral iz 2018. godine mali princ Džordž stoji sa kraljičine leve strane, a princ Luis joj sedi u krilu.

Britanska kraljevska porodica na svom službenom profilu na Tviteru u sredu je objavila dosad neviđenu fotografiju kraljice Elizabete II i pokojnog princa Filipa s praunucima. Predivnu uspomenu snimila je vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton u dvorcu Balmoral 2018. godine.

Na fotografiji mli princ Džordž stoji sa kraljičine leve strane, a princ Luis joj sedi u krilu.

Savana Fillips pozirala je odmah iza princeze Šarlot, koja sedi pored vojvode od Edinburga. Sa njegove desne strane nalazi se Isla Fillips koja drži Lenu Tindal, a Mija Tindal stoji desno.

Slični tekstovi

Princa Filipa, koji je preminuo prošlog petka, prisetili su se i princ Vilijam i supruga Kejt, koji su takođe u javnosti podelili zajedničku fotografiju sa kraljicom i vojvodom od Edinburga.

Njihova slika je isto snimljena u Balmoralu, ali 2015. godine, a na njoj vojvoda od Kembridža drži ruku sina, princa Džordža, dok je princeza Šarlot u naručju vojvotkinje.

„Danas ga se sećamo kao oca, dede i pradede“, piše na kraljevskom profilu Kensington na Tviteru.

I princ Čarls i njegova supruga Kamila objavili su dve fotografije u znak sećanja na Filipa. Na jednoj vojvoda i mladi Čarls igraju polo, a na drugoj Filip stoji između princa od Velsa i vojvotkinje od Kornevala.

Dirljive fotografije podeljene su na društvenoj mreži samo nekoliko dana pre Filipove sahrane, koja će se održati u subotu po podne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Imaćete najšareniju baštu: Ova 3 prelepa cveta zasadite što pre

Read Next

Turnir u Beogradu u velikim problemima: Teniske zvezde otkazale učešće