Ispadi navijača širom NBA – Upad na teren, pljuvanje, gađanje vodom i hranom

Kako prenose Atletik i I-Es-Pi-En, navijač je odmah nakon ispada priveden, te će mu policija Vašingtona odrediti dalju kaznu.

Što se tiče NBA lige, dotični je kažnjen doživotnom zabranom ulaska u “Kapitol 1” arenu u kojoj nastupaju Vašington vizardsi.

Navijač je tokom treće četvrtine, prilikom vođstva svoje ekipe od 80:74, upao na teren ispod koša na koji je napadao Vašington.

Obezbeđenje je brzo reagovalo, oborivši i zadržavši ga dok nije došla vašingtonska policija.

Ovo je najnoviji slučaj ispada navijača širom SAD, pošto su prethodno doživotne zabrane ulaska u dvoranu ekipe za koju navijaju, zaradili navijači Bostona, Filadelfije i Njujorka.

Navijač Seltiksa kažnjen je zbog gađanja Kajrija Irvinga flašom vode. 

Irving je konstantno bio u interakciji sa navijačima “kelta”, ekipe za koju je nekada nastupao, a koje je dodatno iznervirao zgazivši logo ekipe pred četvrti meč u seriji Bruklina i Bostona.

Brojni nekadašnji igrači Bostona, kao i sadašnje zvezde Netsa i NBA lige reagovale su povodom incidenta. 

I dok se mnogi slažu da krivicu snose iskljuvio navijači, pojedini navode Irvinga kao glavnog krivca, koji je “zakuvao” situaciju.

Navijač Njujork niksa doživotnu zabranu ulaska u “Medison Skver Garden”, zaradio je time što je pljunuo Trea Janga, lidera Atlante, protiv koje Niksi igraju u prvoj rundi na Istoku. 

Rasel Vestbruk umalo je stupio u fizički obračun i raspravu sa navijačima Filadelfije, koji su ga gađali hranom u trenutku kada je povređen išao ka svlačionici. 

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Srbija ubedljiva protiv Tajlanda

Read Next

Udovičić: Vakcinacijom do normalnih uslova za sport, nadamo se blažim pravilima za OI