IAKO JE KLASIKA, NIJE GARANT LEPOG IZGLEDA:Ovo su tri najgore frizure koje bi trebalo da izbegnete u širokom luku!(FOTO)

Ipak, postoje određene zakonitosti i kada je oblikovanje duge kose u pitanju

Postoje frizure s kojima ona može izgledati bolje i lošije, a koje su to frizure – otkrivamo u nastavku.

Ako imate lepu, dugu i bujnu kosom, čestitamo! Naime, duga kosa je mnogim ženama nedosanjani san. Ipak, kosu nije dovoljno samo pustiti da raste. Postoje različite frizure s kojima dug kosa može izgledati bolje – ali i lošije…evo na što trebaš obratiti pažnju.

1. Preduga kosa zamenjuje se za kosu srednje dužine

Kosakoja seže gotovo do pupka može brzo izgledati neuredno i suvo. Osim toga, kosa je tada obično iste dužine, a frizura nema lepu strukturu, zbog čega izgleda ravno i slabo. Za više punoće i volumena, duga kosa ipak ne bi trebala biti previše duga. Lepa dužina je, na primer, do prsa. Na taj se način kosa može brže i bolje oblikovati, a takođe i izgleda zdravije.

2. Kosa ošišana na jednu dužinu zamenjuje se za kosu koja je slojevito ošišana

Kosatreba strukturu i stoga bi bilo idealno šišati je u slojevima. Međutim, to ne znači da treba napraviti velike stepene à la devedesete. Male promene obično čine čuda. Kosa odmah izgleda živahnije i izgleda bolje i kad je uvijena. Tada prirodno pada lepše i ne mora biti raskošno stilizovana.

3. Razdjeljak po sredini zamjenjuje se za šiške

Frizuraza dugačku kosu s razdjeljkom po sredini takođe može izgledati sjajno, ali kada frizuri treba više živahnosti, preporučuje se dodavanje šiški. Čak i za žene s dugim čelom, šiške su pravi izbor. Uokviruju lice i time stavljaju fokus na njega. Takođe čine da kosa izgleda uzbudljivije

(Stil.kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Mali se sastao sa misijom MMF-a, u narednih 10 dana kamen temeljac za fabriku vakcina

Read Next

ULTRA TANKE NAOČARE ZA ČITANJE: Specijalno dizajnirane da se nikada ne zagube!