HURRICANE ODUVALE SVE NA EUROSONGU: Naše devojke dominirale scenom, nastup za svaku pohvalu!(FOTO/VIDEO)

Večeras se održava drugo polufinalno veče Eurosonga, na kome učestvuju i naše predstvanice – grupa Hurricane. Od 17 takmičara, samo će 10 uspeti da se plasira u veliko finale, a nadamo se da će među njima biti i naše predstavnice.

Scena, kao i voditelji su, kao po običaju bili glamurozni, a prvi nastupi takmičara bili su u rasponu od “mlakih” do veoma maštovitih i upečatljivih, kakav je zasigurno bio i naš nastup. Neki od nastupa neodoljivo su podsećali i stajlingom i scenografijom i muzikom na 70. (disko) godine prošlog veka, poput nastupa Grčke.

Drugo polufinalno veče otvorila je Senitiz Eritreje, koja je nastupila za San Marino. Usledili su nastupi Estonije, Češke, Grčke , Austrije, Poljske, Moldavije, Islanda, a nakon njih na scenu su izašle naše Hjurikanke sa pesmom Loco Loco

Huriccane

Naše predstavnice došla je da podrži u Roterdamu i bivša pobednivca Evrovizije, Marija Šerifović.

Nastup naših predstavnica, koje su nastupile devete po redu, delovao je veoma energično i bombastično, što se od evrovizijskok nastupa i očekuje.

Hurricane

Sanja, Ksenija i Ivana nastupile su u atraktivnim crnim kostimima, ukrašenim ogromnimm brojem cirkona, a na sceni su dale sve od sebe i delovale energično, harizmatično i svetski.

Publika u areni je jako dobro reagovala na nastup naših predstavnica, nagradila ovacijama i aplauzom. 

Nadamo se da je Hurricanesvojim veoma dobrim nastupom osigurao prolaz u veliko finale. 

[embedded content]

(Stil.kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

TRANSRODNA VODITELJKA EVROVIZIJE ZA DRUGO POLUFINALE IMA POSEBNU HALJINU: Poslala snažnu poruku! (FOTO)

Read Next

Kuma iz pakla: Nevesti poručila da neće doći na venčanje, a razlog je užasan