HOROSKOP ZA VIKEND: Imamo dobru priliku da ispravimo svoju karmu (do 3. maja)

Horoskop za vikend od 30. aprila do 3. maja 2021. godine!

Još jedna daleka transcendentna planeta Uran ima nešto da nam poruči. U petak 30. aprila Sunce je u konjunkciji sa Uranom u znaku Bik. Ovo je izazov za sve rođene u znaku ili podznaku Bik, koje su rođene u II dekadi ovog znaka. Njihova konjunkcija je na 10° znaka Bik. Već na 11° je tačno mesto pada Urana. Od 07. aprila do 23. maja Uran će boraviti na tom stepeni. Otvaraju se brojne prilike za rođene u ovom znaku da se probude i promene.

U MAJU NAS OČEKUJU POMRAČENJE I KRVAVI MESEC: Evo za koje promene treba posebno da se pripremimo

Sa Uranom sve dolazi iznenada kao grom iz vedrog neba i kao veliki unutrašnji potres. Pluton i Uran vladaju zemljotresom, a vidimo koliko je to prisutno oko nas. Spoljašnje promene i potresi, neumitno dovode do kompletnih promena u životu. Nešto staro mora da otpadne, kako bi nešto novo moglo da živi.

Nedelju završavamo kao što i dolikuje Mesecom u Jarcu sa Plutonom i u trigonu sa Merkurom. Ovo govori o dubokom razumevanju svega što se dešava oko nas kao i u nama. Ovo je mudar Merkur, koji zna tajnu, kako da ode u podzemni svet i odatle se vrati. Merkur je glasnik bogova koji je jedini znao put do Hada, boga podzemnog sveta i natrag. On nam donosi poruke od retro Plutona, šta je ostalo što nismo očistili i ispravili.

ZVEZDE 1 HOROSKOPSKOM U ZNAKU U MAJU DONOSE POSEBNO IZNENAĐENJE: Očekuje ih sreća i najlepše promene

Imamo još jednu dobru priliku da ispravimo svoju karmu, ako smo spremni da čujemo KAKO! Zato je važno da se za vikend posvetimo sebi i svom unutrašnjem miru. Kako ulazite u to stanje mira zavisi od vas. Ima mnogo tehnika, od molitve, meditacije, tehnike disanja, EFT tehnike do lagane šetnje u prirodi… Puteva ima bezbroj, kao što ima i bezbroj mogućih varijanti življenja na ovoj planeti.

Izvor: Profesionalna astrologija

Snežana Knežević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

NAJSTARIJA ČUVARKUĆA U SRBIJI IMA PREKO 100 GODINA: Čuva se na jugu zemlje, a napravljena je OVOM posebnom tehnikom!

Read Next

5 FILMOVA O ŽIVOTU I STRADANJU ISUSA HRISTA: Najbolji po oceni publike (VIDEO)