HOROSKOP – Ukoro nam stiže retrogradni Merkur i donosi velike izazove: Saznajte sa kakvim preprekama ćete se suočiti (do 22. jula)

Retrogradni Merkur u Blizancima očekuje vas 29. maja, a u svoju pred-retrogradnu zonu ulazi 14. maja, a u ovoj fazi ostaće sve do 22. jula.

Donosi nam jednu emocionalnu vrtešku , puno prepreka u komunikaciji i izazova na mnogim poljima. Ovo je intezivna energija u kojoj moramo biti na oprezu, a evo šta očekuje svaki horoskopski znak pojedinačno:

Ovan

Kako vreme bude prolazilo, retrogradni Merkur će otkriti vašu mudru stranu. Stvari oko sebe vidite takve kakve jesu. Počinjete da se bavite nečim velikim i vaćnim, ali imaćete probleme u komunikaciji. Razmislite dobro pre nego što nešto kažete.

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA IMAJU NAJVIŠE SREĆE: Rođeni su pod srećnom zvezdom!

Bik

Tokom retrogradnog Merkura, vaš nepokolebljivi stav može vas dovesti u zablude i izazovne situacije. Bićete skloni donošenju impulsivnih odluka koje se ne slažu sa vašim racionalnim načinom razmišljanja.

Blizanci

Povratak prošlosti i otvaranje starih emocionalnih rana donosi vam teškoće u ljubavnim odnosima. Bićete skloni emocionalnoj nestabilnosti, a srce će nadvladati um. Živećete više u prošlosti, suočavajući se nostalgijom. Ali, važno je zapamtiti da nije sve tako loše! Konačno ćete prihvatiti svoje misli i osećanja, a jednom akda ih osvestite, lakše ćete ih se osloboditi.

Rak

Kako se bude razvijala ova retrogradna faza, osećaćete se sve emotivnije. Suočićete se sa raskrsnicom i put koji odaberete mogao bi stvari drastično promeniti. Zbunjeni ste, ali imajte na umu sopstveno blagostanje i buditezahvalni na stavrima koje vam pomažu da idete napred.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

NA DAN SVETOG VASILIJA OSTROŠKOG DEŠAVAJU SE ČUDA: Ako želite da vas sreća prati, sutra obavezno uradite OVO!

Read Next

11. MAJA NAM STIŽE MLAD MESEC I DONOSI VELIKE PROMENE: Bikove očekuje velika sreća, a ovim znakovima se ne piše dobro!