HOROSKOP OD 15. DO 21. APRILA 2024.: Evo ko će svoju budućnost staviti na kocku, dok će se oni pokrenuti sa mrtve tačke

OVAN

Nedeljni horoskop od 15. do 21. aprila 2024. godine kaže da će Ovnovi ove sedmice uspeti da svoju pozitivnu energiju usmere ka stvarima koje su zaista važne. Ističu svoje kvalitete na poslu i to će im koristiti. Mogli bi čak da dobiju povišicu. Što se ljubavi tiče, slobodni dobijaju mešovite signale. Oni koji su već u vezi verovatno će imati par svađa. Otvorena komunikacija je ključna u ovom periodu. Najbolji dani su im sreda i četvrtak.

BIK

Bikovima se savetuje da razmotre nove mogućnosti za rast karijere. Veštine koje pokazuju podstaći će ih da se uključe u sve više novih projekata koji će u njima probuditi entuzijazam. Moguće je da će biti prinuđeni da se odreknu nekih prihoda i tako budućnost staviti na kocku. Što se tiče ljubavnih odnosa, Bikovi su ove nedelje u centru pažnje. Duboki i iskreni razgovori sa partnerom ih očekuju svakodnevno. Najbolji dani su im ponedeljak i subota.

BLIZANCI

Blizanci se ove nedelje fokusiraju na postavljanje jasnih ciljeva u karijeri. Planovi stavljeni na papir sada će se pokrenuti s mrtve tačke i početi da se realizuju. Ključ uspeha za Blizance je organizacija. Nove investicije su na pomolu. U vezama su mogući sukobi sa partnerom, ali sitni nesporazumi će se lako rešiti usput. Savet Blizancima je da budu strpljivi. Najbolji dani su im utorak i nedelja.

Devojka, Žena
foto: Shutterstock

RAK

Nedeljni horoskop od 15. do 21. aprila 2024. godine kaže da će Rakovi sasvim neočekivano započeti saradnju sa osobama za koje nisu ni slutili da će ih ikada upoznati. Ova saradnja će biti plodonosna, razmenjivaće ideje i na kraju će se osećeati veoma dobro, inspririsano za nove pobede. Što se novca tiče, treba da budu oprezni. Ova nedelja je za ljubav veoma osetljiva, Rakovi su veoma ranjivi. Otvorena komunikacija sa partnerom je lek. Najbolji dani su im četvrtak i nedelja.

LAV

Lavovi su ove nedelje fokusirani na karijeru. Iskoristite ovaj trenutak da se dokažete na novim projektima i predložite kreativna rešenja. Naglašena mogućnost za rast i razvoj. Lavovi su otvoreni za novčana ulaganja koja će biti, ispostaviće se, poprilično isplativa. U ljubavi, zauzeti uživaju u stabilnosti i harmoniji u vezi. Slobodni provode dosta vremena u društvu zanimljive osobe. Najbolji dani su im sreda i četvrtak.

DEVICA

Device će biti posebno oprezne ove nedelje, posebno kad je reč o finansijama. Gledaće da uštede svaki dinar. Biće im malo naporno, ali će na kraju biti veoma zadovoljne jer će olakašeti naredni period kada imaju planirane izdatke. U ljubavi će se pojaviti nove prilike i poznanstva. Ohrabrite se da pokažete simpatije, zvezde vam savetuju da uživate u svakom trenutku. Najbolji dani su vam ponedeljak i subota.

Devojka, Žena
foto: Shutterstock

VAGA

Nedeljni horoskop od 15. do 21. aprila 2024. godine kaže da će Vage ove sedmice dobiti zaslužene pohvale na poslu. Otvaraju im se vrata za rast. Takođe, ovo je period kada će biti fokusirani na sopstvene projekte, ali potrudiće se da dokažu da mogu više. Nije isključeno povećanje plate. U vezama će biti skloni da analiziraju i procenjuju svaki dan koji provode sa partnerom i to bi moglo da dovede do nesporazuma. Najbolji dani biće im četvrtak i petak.

ŠKORPIJA

Škorpije su ove sedmice veoma oprezne! Biće izuzetno pažljive prema kolegama sa kojima blisko sarađuju, malo je reći da u njih nemaju poverenja. Što se novca tiče, ovo je povoljan period, pojaviće se neke prilike za ulaganja koje bi mogle da budu i te kako unosne. Savet zvezda je da ih ne odbacuju olako. Na ljubavnom polju, kod zauzetih se javljaju tenzije u vezi, a jedini rešenje je pronalažen je kompromisa sa partnerom. Najbolji dani su im utorak i subota.

STRELAC

Strelčevi su inače veoma strastveni prema onome što rade i nije retkost da svojim entuzijazmom inspirišu ljude oko sebe. Ovo je dobra sedmica za novac, prilike su na svakom koraku, a pripadnici ovog znaka će mudro upravljati finansijama. Što se ljubavi tiče, zauzeti su na sedmom nebu. Uživaju u harmoniji i stabilnosti. Savet zvezda je da odvoje vreme i provedu kvalitetne trenutke sa voljenom osobom i uživaju u iskrenim emocijama. Najbolji dani su im petak i subota.

Žena, Devojka
foto: Shutterstock

JARAC

Jarčevi i te kako znaju kako da se postave na poslu, šta je prioritet i kako da se ponašaju kada je potrebno da budu odlučni i zauzmu stav. Ipak, ova sedmica će doneti brige kad je reč o finansijama. Biće prinuđeni da preispitaju svoje planove za budućnost. Dugoročna ulaganja su njihova šansa. U vezama im se savetuje da budu otvoreni za iskrenu komunikaciju i pažljivi prema zahtevima partnera. Najbolji dani su im četvrtak i petak.

VODOLIJA

Vodolije su otvorene za nove mogućnosti i promene. Očekuju ih privatni izazovi, ali će se pokazati veoma mudri u upravljanju sopstvenim troškovima. Odnos sa životnim partnerom će se razviti, više ćete se posvetiti novim obavezama i zajednički raditi na rešenju problema. Ovo će vas zbližiti. Slobodni će biti veoma pažljivi kako izražavaju emocije. Raspoloženi su da istražuju “nove teritorije”. Najbolji dani su im utorak i nedelja.

RIBE

Nedeljni horoskop od 15. do 21. aprila 2024. godine kaže da će rođeni u znaku Ribe dobiti priznanje i poštovanje na poslu, a sve zbog toga što će biti veoma energični i strastveni na projektu koji im je poveren. Ove sedmice su veoma pažljivi kad gtroše novac i okreću se štednji, što bi moglo da na njih deluje malo frustrirajuće. Kvalitetno vreme sa voljenom osobom pomaže im da zaborave na probleme. Najbolji dani su im ponedeljak i utorak.

Stil/Mondo.rs

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

Завршен регуларни део НБА сезоне, Јовић и Богдановић у плеј-ину

Read Next

Амбасадори ЕУ усвојили ажурирани текст за поглавље 35 са Србијом