HOROSKOP – Očekuje nas period ljubavi, privlačnosti i karmičkih veza: Evo kakav talas romantične energije donose trigon Venere i Plutona (od 6. maja)

Trigon Venere i Plutona 6. maja intezivira naša osećanja, donosi strast i romantične varnice. Ovo je generalno srećan aspekt, a glavni uticaj imaće na ljubavni život i partnerske veze.

Očekuju vas duboka osećanja, ali i preispitivanja dinamike odnosa. Trigon Venere i Plutona u vama budi potrebu da se razvijate na ličnom i emotivnom planu, a isti takav cilj očekujete i od partnera.

OVO SU 3 NAJPOŽELJNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Žene rođene u ovim znakovima su zanosne i imaju krila ljubavi

Ukoliko ne gledate zajendo u istom pravcu i ne stremite zajedničkim ciljevima, može doći do konflikta i prezasićenja.Ipak, male su šanse da će ovaj aspekt uspeti da naruši odnos ako otvoreno komunicirate i budete iskreni.

Očekuje vas pojačana strast i intezitet emocija, naročito ako ste u dugoj vezi. Pred nama je period pozitivnih promena koje donose radost i zadovoljstvo. Ovo je dobar period za poboljšanje odnosa sa partnerom – zvezde vam daruju naklonost, nežnost i čistu emociju ljubavi.

HOROSKOP – Mars u Raku donosi period nežnosti i ranjivosti: Ako otvorimo srce, sve će biti mnogo lakše (do 11. juna)

Ukoliko ste slobodni, trigon Venere i Plutona donosi pojačanu seksualnu privlačnost sa snažnim karmičkim privlačenjem. Povećavaju se šanse za ulazak u novu bezi. Ovaj odnos na početku može izgledati kao prolazna avantura, ali se vremenom može pretvoriti u nešto dublje, emotivnije.

Osim ljubavi, aspekt je pogodan za finansije, uređenje doma ili kancelarije. Imate sjajnu motivaciju, pa će mnogi pokušati da se ostvare u novim poslovnim projektima.

Iskoristite ovaj cvetni period za rast!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

OVO JE NEŠTO NAJEMOTIVNIJE ŠTO ĆETE DANAS VIDETI: Ovaj snimak je rasplakao ceo svet!

Read Next

SEJAO JE TEROR I ULIVAO STRAH U KOSTI, PA SKONČAO NA JEZIV NAČIN:Životna priča najmoćnijeg gangstera svih vremena!(FOTO)