HOROSKOP – Budite oprezni, Merkur je u Ovnu do 19. aprila: Evo kakve nas brze i nagle promene očekuju!

Merkuru u znaku Ovna uvek se negde žuri. Vrlo je energičan u govoru i pismu. Ponekad može delovati previše direktno i oštro, ali i nervozno, iako mu često to uop[te nije namjera. Priča i piše hitro, jer želi sve odmah izbaciti iz sebe. Forma mu nije bitna i nema vremena za trivijalnosti. Važno mu je da najbrže što može kaže ono što misli, a da pre toga nije ni razmislio.

Nedostaje mu strpljenja, pa zbog toga prvo nešto kaže, a onda tek razmišlja o tome. Nekad čak ni to, jer što je rekao, rekao je, za njega je to već gotova stvar i više se ne vraća u prošlost, a najverovatnije je na rečeno već i zaboravio. Zato ćete Merkura u Ovnu retko kad uhvatiti kako prepričava prošle događaje, jer je uvek okrenut prema budućnosti.

Pročitajte još:

KOJI JE VAŠ BROJ SUDBINE I SREĆE: Odredite ga lako i saznajte šta vas očekuje u budućnosti

AKO STE ROĐENI IZMEĐU 1991. I 1994. GODINE USKORO VAS OČEKUE VAŽAN PERIOD ZA BUDUĆNOST: Saturn u povratku menja mnoge stvari u vašem životu

Ovan je prvi znak Zodijaka, pa za razliku od Riba, koje su naučile puno prolazeći celim krugom Zodijaka, on je malo dete koje tek uči o svojoj okolini i svetu. Zato je Merkur u Ovnu uvek gladan znanja i potrebna mu je uvek iznova nova stimulacija. Vrlo brzo uči nove stvari, ali isto tako, još ih većom brzinom zaboravlja.

Merkur u Ovnu zasigurno nije zlopamtilo, upravo jer zaboravlja na situacije koje su se dogodile pre godinu, dve, pa čak i na one od nedelju dana ranije. Zato je idealna publika komičarima, jer se uvek iznova mogu smejati na neke stare viceve. Ovaj vam Merkur neće pisati ljubavna pisma, nego će vam svoju naklonost pokazati konkretnim delima, jer ne priča puno već deluje.

U ovom periodu Merkura u Ovnu pripazite na brzu vožnju, nervozne vozače, automobilske nesreće. Sada će se puno više energično pričati o nezadovoljstvima. Ljudi će glasno izbacivati svoje frustracije.

HOROSKOP - Od 1. aprila do 4. maja zvezde donose sreću, bogatstvo, lepotu i obilje: Uživajte u blagodatima otvaranja srcaHOROSKOP – Od 1. aprila do 4. maja zvezde donose sreću, bogatstvo, lepotu i obilje: Uživajte u blagodatima otvaranja srcaHoroskop – Najsjajnije zvezde donose nam sreću, bogatstvo, lepotu i obilje!

U periodu od 7. do 11 aprila, Merkur će praviti konjunkciju sa Kironom, pa su moguće i sportske povrede ili one nastale brzim i nestrpljivim i nepromišljenim delovanjem. Ali, od 9. do 11. aprila, praviće sekstil sa Saturnom koji će mu dati ipak jednu smirenost i istrajnost, pa će malo manje žuriti a više promišljati.

Ali od 14. aprila, pa do kraja svoje vladavine u Ovnu, praviće konjunkciju sa Suncem, sekstil sa Marsom i Jupiterom i kvadrat sa Plutonom. Ovo je period pun optimizma, brze i konkretne komunikacije, planova za budućnost ali i reči koja prelaze u dela.

Ovih narednih dana mnoge stvari će ići glatko, baš onako kako smo si ih zamislili, a poneki problem ili prepreka samo će nam dati dodatni polet da još jače prionemo svojim mislima i delima.

Izvor: Astro portal/Ana Mandić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

RAKOVI SU KUKAVICE, LAVOVI EGOISTI, BIKOVI LENJI MATERIJALISTI: Ovo su najgore osobine svakog znaka ponaosob!

Read Next

OMURA TEST ZA REŠAVANJE PROBLEMA: Postavite sebi pitanje i uradite OVO! Vaše telo će vam dati odgovor!