Holender: Važno da je ekipa spremna

Dok su fudbaleri Partizana prošli pripremi deo u SC Teleoptik, a potom i u Sloveniji, reprezentativac Mađarske bio je sa svojom nacionalnom selekcijom na Evropskom prvenstvu.

“Bilo je to za mene jedno fenomenalno iskustvo. To je ogroman turnir, visokog renomea i celo EP, počevši od samih pripremana, na kojima sam bio dve nedelje, pa do prve utakmice su bile veoma uzbudljive. Voleo bih, naravno, da sam mogao da uđem i igram, ali mi je svakako velika čast što sam bio deo tako velike ekipe”, rekao je Holender za klupski sajt.

Holender je istakao da se dobro oseća, a osvrnuo i na dolazak Rikarda Gomeša u Humsku

“Imao sam vremena da se odmorim. Sa individualnim, odnosno kondicionim treninzima, sa Mišom Filipovićem krenuo sam 9. jula, čim se ekipa vratila sa priprema u Sloveniji. Odlično se osećam. Pratio sam i dolazak Rikarda, utakmice u Sloveniji, ali i njegove golove koje je ranije davao, dok je bio u Partizanu. Srećan sam što je tu, vidi se da je odličan igrač. Mnogo će nam značiti”.

Takmičenje u Superligi crno-beli počinju protiv Proletera u Novom Sadu 17. jula, a u narednom kolu rival im je Vojvodina.

“Prve dve utakmice igramo na strani, a u međuvremenu imamo i prvu utakmicu Lige konferencija. Ja ću se lično truditi da se što bolje uklopim, iako sam tek došao posle EP i nisam prošao pripreme u Sloveniji, ali je važno da je ekipa spremna. Sada polako da uđemo u ritam i daće Bog, dobro startujemo i igramo Evropu što duže”, rekao je Holender.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

VTA: Barti na vrhu, promene u Top 10

Read Next

Devojčica kojoj je Novak poklonio reket ima srpsko ime i obožava tenis