Hit: Papagaj u zatvoru, pomagao vlasniku u pljački (foto)

U pritvorskoj jedinici u Utrehtu u Holandiji do pre nekoliko dana boravio je jedan papagaj, koji je bio očevidac odnosno deo pljačke koju je počinio njegov vlasnik.

Vlasnik i papagaj zajedno su krenuli u krađu! Kako su saopštili iz tamošnje policije, prošlog četvrtka priveli su muškarca nakon što su ga uhvatili kako pljačka jednu prodavnicu.

U trenutku hapšenja muškarcu je na ramenu stajao kućni ljubimac, pa su i pticu zajedno sa vlasnikom odveli u policijsku stanicu.

Osumnjičenom je ubrzo određen pritvor, a kako policajci nisu imali kavez za ptice, a nisu znali kome bi je poverili na čuvanje, i papagaja su smestili u jednu od zatvorskih ćelija.

Pripadnici holandske policije su se pobrinuli da ljubimcu ništa ne fali u pritvoru, te su mu uredno doneli i posudu sa vodom i dva parčeta hleba, kako bi „živeo u normalnim uslovima“.

Fotografije „uhapšenog“ papagaja potom su postavili na svoj zvaničan Instagram profil uz objašnjenje kako je papagaj dospeo kod njih.

„Nakon saslušanja osumnjičenog doneta je odluka da i on i ljubimac budu sprovedeni u pritvor. Naravno, o obojici vodimo računa“, navedeno je u opisu fotografije.

„Ptica nije saslušana i koliko znamo nije kriva ni za jednu optužbu“, dodali su policajci s malo humora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Mitovi o HLEBU u koje odmah treba da prestanemo da verujemo

Read Next

Reporterka izveštavala o ukradenom psu pa ugledala otmičara kako ga šeta