Hari i Megan objavili novu fotografiju Arčija, Britance razbesneo jedan detalj

Megan Markl i princ Hari podelili su na Instagram profilu svoje organizacije Archewell fotografiju sina Arcija povodom njegovog drugog rođendana.

Na crno-beloj fotografiji dečak stoji na travnjaku, okrenut je leđima i u rukama drži uže s nekoliko velikih balona u obliku srca i zvezda.

Ispod fotografije ponosni roditelji pozvali su ljude da doniraju novac za vakcinu protiv koronavirusa namenjene siromašnijim, nerazvijenijim zemljama.

„Ove godine svet nastavlja svoj put prema oporavku od covida-19. Ipak, mnoge porodice još uvek se bore s posledicama ove pandemije. Dok su neka mesta na ivici oporavka, u mnogim delovima sveta zajednice nastavljaju da plaćaju cenu. Mi možda osećamo da je normalan život iza ugla, ali moramo da se podsetimo da u velikom delu sveta, posebno u zemljama u razvoju, efikasna distribucija vakcina tek treba da počne“, započeli su supružnici.

„Ne možemo da zamislimo bolji način da odamo počast rođendanu svog sina od pomoći zemljama i ljudima. Ako svi pokažemo saosećanje za one koje znamo i one koje ne poznajemo, možemo postići veliki efekat. Čak i mali doprinos može da ima značajan efekt. Zajedno se možemo uzdići, zaštititi i brinuti jedni za druge“, poručili su ispod objave.

Međutim, fotografija Arčija izazvala je brojne negativne komentare s obzirom na to da se dečaku ne vidi lice.

„Zašto ne pokazujete njegovo lice? To je vrlo čudno“, „Srećan rođendan, Arči. Bilo bi lepo da povremeno vidimo tvoje lice“, „Molite nas da doniramo u njegovu čast, a nećete ni da pokažete njegovo lice“, „Možemo li da vidimo njegovo lice, to može da bude bilo ko“, samo su neki od komentara ispod objave.

Cela kraljevska porodica poslala je juče čestitke Arčiju povodom drugog rođendana, a dečaka nisu videli otkako su Hari i Megan napustili Veliku Britaniju i prošle godine se povukli s kraljevskih dužnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Ako odete kod lekara i primetite ovo u čekaonici, ne ulazite!

Read Next

Kim Kardašijan optužena da je prokrijumčarila vrednu antičku skulpturu (foto)