HAJDI KLUM (48) OTKRILA KAKO OSTAJE VITKA I NAKON 4 POROĐAJA: Kuvam svakog dana! (FOTO)

Manekenka i supermodel 90-ih, Hajdi Klum najnovijom fotografijom na društvenim mrežama brojne je obožavatelje bacila u trans. U minijaturnom sportskom kompletiću odradila je svoj regularni trening snage zbog kojeg izgleda tako sjajno u 48. godini i nakon četiri porođaja.

Svoje istrenirano telo stavila jeu prvi plan, a u opisu je naznačila kako je rezultat zapravo došao sinergijom koja vlada njenim umom, telom i dušom.

Slavna Nemica jednom je prilikom otkrila kako tačno održava svoju sjajnu formu i rekla da je ponekad ključno jesti kuvane obroke kod kuće. Kao brižna majka četvoro dece, Hajdigotovo svaki dan kod kuće sprema ručak i večeru, a kada izlazi napolje na obrok onda pomno bira šta će jesti.

Važno joj je da ima tri velika obroka u danu koji podrazumevaju rani doručak u 6 sati ujutro, kada obično jede jaje na oko, kuvano jaje i neku kombinaciju povrća. Neizostavan je i smuti od raznog sezonskog voća.

Potom sledi zdrav ručak, a na njenom tanjiru se tada uglavnom nalazi pečena riba, salata i povrće kuvano na pari ili pak pečeno na maslinovom ulju.

Za večerukoja nikada nije posle 18 sati, Klumbira piletinu koju prži u na maslinovom ulju, pirinač i salatu. Obavezno pazi da joj poslednji obrok u danu nije posle 18 sati jer veruje da se ujutru bolje oseća ako ne jede jako kasno.

Osim kontrolisanog načina ishrane koji je usadila i svojoj deci, slavna manekenka redovno vežba. Praktikuje jogu, pilates ali i trenira u teretani ili na otvorenom.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

OFK Beograd ponovo gost na otvaranju stadiona Steaue

Read Next

NI NE SLUTITE KOLIKO SU KORISNE ZA ZDRAVLJE: Kad ovo pročitate, više nikad nećete bacati semenke od lubenice!