GLUMICA JE OTKRILA “ELIKSIR MLADOSTI” Nije pala pod uticaj botoksa, a za njeno zanosno telo zaslužan je poseban JELOVNIK

Penelope Kruz važi za jednu od najlepših glumica na svetu, a njen izgled godinama je ostao nepromenjen. Uprkos činjenici da ima 48 godina, Penelope izgleda daleko mlađe.

Zanosno telo kakvo glumica ima ipak ne dolazi samo od sebe, a ključ zapravo leži u dijeti koju praktikuje, kao i vežbanju.

DORUČAK

Penelope ima mnogo obaveze koje čine da je često u pokretu, međutim i u takvim situacijama trudi se da jede zdravo. Na njenom meniju, za doručak se često mogu naći jaja i slanina.

Doručak

Kada ima više vremena, priprema malo kompleksniji doručak koji uključuje engleski mufin bez glutena s avokadom i poširanim jajima na vrhu. Često jede i grčki jogurt sa sezonskim voćem i malo meda.

RUČAK

Njen ručak je veoma lagan, a često se sastoji od salate s pečenom ribom i povrćem. Glumica je ranije često uživala u hamburgerima i pomfritu, ali je odlučila da to ostane iza nje.

Salata

Često konzumira pirinač, kao i razne žitarice, a ukoliko nema vremena sa sobom uvek nosi humus i štapiće od povrća.

VEČERA

Za večeru obično jede sve što je sveže, ali se nekad desi da pojede i neko crveno meso. Na njenom menije se često mogu naći riba, jagnjetina i neki nemasni komadi crvenog mesa koji se poslužuju uz njeno omiljeno jelo od riže i pasulja.

Riba

UŽINA

Za užinu obično jede orašaste plodove poput badema ili kikirikija, a želju za slatkim zadovoljava svežim voćem umesto prerađenim energetskim pločicama.

Orašasti plodovi

Glumica izbegava namirnice poput glutena, alkohola, mesnih prerađevina…

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Mađarska: Novim naftovodom Srbija će dobiti jeftiniju naftu

Read Next

Da kamera ovo nije snimila, niko ne bi poverovao da se dogodilo (video)