Genijalan trik sa crnim lukom vraća beživotnoj kosi volumen!

Kosa bez volumena muči mnoge žene. Ali ne brinite, postoji rešenje!

Ne morate novac da trošite na skupe preparate koji donose više štete nego koristi, dovoljno je da iskoristite nekoliko prirodnih sastojaka i odmah ćete uočiti razliku.

Crni luk je gotovo neizostavan sastojak kad je priprema bilo kog ručka u pitanju. Međutim, sada ga možete iskoristiti za dobijanje lepše i bujnije kose. Verovatno ste se zabrinuli zbog jakog i neprijatnog mirisa luka, ali ne brinite – miris se neće dugo zadržavati na vašoj kosi.

Uostalom, rezultat koji ćete dobiti biće vam daleko važniji od samog mirisa. Većina skupih prepara za negu kose imaju lep miris, ali mnogi preparati su puni sastojaka koji zapravo nisu dobri za našu kosu. Zbog toga nije na odmet rešenje ponekad pronaći i u prirodi.

Priprema: 

Slični tekstovi

Za pripremu soka, najpre iseckajte crni luk a zatim ga obradite u blenderu. Uzmite cediljku i prebacite luk u nju, pa kašikom snažno pritiskajte po luku da bi iz njega izašlo što više soka. Prethodno stavite posudu ispod cediljke kako bi sav sok otišao u nju.

U sveže isceđen sok od crnog luka dodajte jogurt i kokosovo ulje i ovaj prirodni preparat iskoristite pred samo pranje kose. Nanesite ga na kosu, držite pola sata a zatim dobro isperite.

Bitno je da ovaj tretman ponavljate narednih mesec dana po dva puta nedeljno kako bi rezultati bili što bolji. Ovaj preparat u sebi sadrži sumpor koji postiče proizvodnju kolagena i time poboljšava kvalitet naše kose.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Renovirali kuću pa ispod tepiha otkrili nešto neverovatno (foto)

Read Next

Ako niste znali SEKS je najbolji u ovim godinama!