FRIZERKA OTKRILA CAKE KOJE “BRIŠU” GODINE S LICA: 2 stvari su ključ mladolikog izgleda

Postoji bezbroj frizura i načina na koje možemo stilizovati kosu, a pravi odabir može učiniti da izgledamo lepše, mlađe i svežije. Već smo pisali o tome koje frizure najbolje stoje damama koje su prešle 50 godina, a danas vam donosimo savet stručnjaka koji je zlata vredan.

Britanska frizerka otkrila je na koji način boja kose može doprineti da izgledamo mlađe, te koje nijanse treba izbeći u zrelijim godinama.

Kosa, Frizura, farbanje kose

“Što se tiče boje, uvek predlažem da izaberete nijansu ili dve svetlije ukoliko želite da izgledate mlađe. U suprotnom, tamnija kosa dolazi do izražaja i dodaje vam nekoliko godina više”, objasnila je frizerka.

Džejn Fonda

S godinama koža postaje tanja, svetilija i starija, te ako na sve to dodamo neku tamniju nijansu boje kose koža na licu dolazi do izražaja i ističu se sve nesavršenosti na njoj.

Frizerka je istakla i da su pramenovi odličan izbor uz kombinaciju svetlijih nijansi, koje će učiniti da lice izgleda svežije i mlađe.

Ona je objasnila i koja frizura najviše odgovara starijim damama.

Šeron Stoun

“Ubičajeno je da se starije žene radije odlučuju na kraću frizuru, međutim ukoliko se osećate privlačno i sa dugom kosom, nema potrebe za šišanjem.”, rekla je ona.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Odjeci “Vinske vizije” i u Albi, šta traži savremeni turista i može li Srbija to da ponudi

Read Next

NARODNA VEROVANJA KAŽU DA OVI POKLONI NE SMEJU DA SE DAJU: Jednu stvar često poklanjamo, a donosi BEDU I SIROMAŠTVO