FRIZERKA OTKRILA 2 CAKE KOJE BRIŠU GODINE S LICA: Stilizovanje i održavanje će biti lakše, a izgledaćete MLADOLIKO

S godinama naše telo se evidentno menja, a pored toga što godine ostavljaju trag na našoj koži, vidljive su i promene u kvalitetu kose. Ispostavilo se da osim toga što sedi, starenje može uticati na našu kosu na više načina.

Odabir prave frizure može biti od presudnog značaja i učiniti da izgledamo mlađe i zavodljivije. Boja kose takođe može biti značajna, dok je britanska frizerka otkrila pomoću kojih caka možemo “skinuti godine”sa našeg lica. Izdvojili smo i 5 frizura za žene preko 50 godina, koje možete pogledati OVDE.

Frizure

“Što se tiče boje, uvek predlažem da izaberete nijansu ili dve svetliju ako želite izgledati mlađe. Pramenovi su posebno dobra ideja.”, objasnila je ona i dodala:

“U suprotnom, tamnija kosa se ističe i dodaje vam nekoliko godina više”

Žene su često u dilemi i kad je dužina kose u pitanju, dok mnogi frizeri savetuju kraću kosu, kako zbog lakšeg održavanja, tako i zbog stilizovanja. Takođe, kvalitet kose s godinama slabi, te je zbog toga praktičnije imati kraću.

Međutim, frizerka objašnjava da dužina ne mora biti presudna i da ukoliko se osećaju privlačnim, starije dame mogu nositi i dužu kosu.

Hale Beri

“Što se tiče frizure za starije žene, mnoge se odlučuju za kraću kosu, no ako nema nekog posebnog razloga za to, te se one osećaju privlačno i s dugom kosom, nema potrebe sa šišanjem”, zaključuje frizerka.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Đedović: Snabdevanje gasom stabilno

Read Next

Ima brojne namene, ali ga još nismo koristili za prehladu!