Filmska scena: Muž zatekao ženu na delu sa drugim i sve snimio (video)

Scena kao iz filmova, samo što se nije sakrio u ormar.

Znate one filmove u kojima muž dođe kući iznenada, pa zatekne ženu u preljubi? Postoje obično dva scenarija u njima – ljubanik se sakrije u ormaru dok žena pokušava da obrlati muža lažima i objašnjenjima zašto je ničim izazvano golišava; a drugi je da ih nesrećnik zatekne na delu, pa nastane karambol.
U ovoj drugoj verziji često se dešava da padne pesničenje, pa „kom opanci, kom obojci“ – ili ljubavnik ili muž izvuku deblji kraj. A neretko se dešava i da akter afere počne da beži pred razjarenim mužem…

Takva scena desila se nedavno u Brazilu, a video u kojem potpuno go preljubnik beži pred mužem za svega par dana pregledalo je preko milion ljudi… I sudeći po komentarima – slatko se nasmejalo!

Kako se iz snimka moglo saznati, kada se iznenada pojavio na kućnom pragu, muž (koji je očigledno sumnjao u ženinu vernost čim je u kuću ušao sa upaljenom kamerom) je imao šta da vidi.

Njegova polugola supruga, tek ogrnuta peškirom, pokušavala je da se skloni od kamere, dok su se videle samo noge nekog muškarca kako istrčava iz kuće. Muž je pratio preljubnika koji je „gologuz“ bežao oko kuće, pritom objasnivši da je reč o njegovom dobrom prijetelju.

Slični tekstovi

Potom se ponovo suočio sa žemnom kojoj je, kako se saznaje iz videa, pomogao kada joj je to bilo najpotrebnije.Kako je nesrećni muž objasnio u videu, ona je u Brazil svojevremeno došla iz Venecuele i to praktično bez ičega.

„Zaljubio sam se u tebe, dao ti dom, hranu, odeću, nakit, automobil“, pričao je dok je snimao preljubnicu koja se izgleda nije mnogo potresla što je uhvaćena na delu.

Na kraju snimka se pojavljuje „golać“, ovog puta je prekrio intimne delove samo čaršafom i muškarci su počeli da se prepiru…

[embedded content]

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

4 države uporno odbijaju da uvedu evro – više je razloga

Read Next

Dva srpska autobusa nekoliko sati na Jarinju, kosovska policija ne dozvoljava prelaz