Fascinantno otkriće: Veličinu polnog organa ipak određuje ovaj deo tela

Napokon je dokazano da ovo nije urbani mit – što je nos veći, veći je muški polni organ u erekciji i obrnuto.

Tim naučnika proučavao je nos i genitalije nedavno preminulih ljudi kako bi utvrdili da li je hipoteza o povezanosti veličine nosa i penisa kod muškaraca istinita. Stigle su dobre vesti, za one s velikim nosevima, jer su forenzičari otkrili da veći nos najčešće ukazuje i na veći penis.

Istraživači su za svoju studiju pregledali 126 muških leševa i sve slučajeve forenzičke obdukcije na Medicinskom univerzitetu u Kjotu od aprila 2015. do marta 2019. Svi preminuli bili su stari između 30 i 50 godina, a pregled je sproveden u roku od tri dana nakon njihove smrti – pre nekog većeg raspadanja.

Slični tekstovi

Za istraživanje, objavljeno u časopisu Basic and Clinical Andrology, tim je izmerio visinu tela, težinu, dužinu i obim opuštenog penisa, kao i težinu testisa. Naravno, nije moguće izazvati erekciju na leševima pa je umesto toga korišćena “rastegnuta dužina penisa”, pri čemu su istraživači ručno istezali penise preminulih, za šta kažu da daje tačno merenje njihove dužine u erekciji.

Mali su elastičniji od velikih

U međuvremenu je mnogo srećniji istraživač izmerio dužinu njihovih noseva. Tim je otkrio da su najviše korelirani faktori mlitava dužina penisa i rastegnuta dužina penisa. Tu nema iznenađenja. Međutim, sledeća najveća korelacija bila je između veličine nosa i istegnute dužine penisa. Što je vaš nos veći, veći je i vaš penis u erekciji – i obrnuto.

Nije utvrđeno da veličina vašeg nosa ima snažnu korelaciju s dužinom opuštenog penisa, što tim objašnjava rečima da je “elastičnost malog mlitavog penisa možda veća od elastičnosti velikog mlitavog penisa”.

“Činjenica da je veličina nosa povezana s rastegnutom dužinom penisa ukazuje na to da dužina penisa možda neće biti određena starošću, visinom ili telesnom težinom, već je utvrđena pre samoga rođenja”, napisali su naučnici.

Razlog još uvek nejasan

Kako ovo pomaže forenzičarima? Pa, nikako, zapravo. Da je tim utvrdio da se dužina penisa menjala kako ste odrastali, to bi se moglo koristiti zajedno s obimom prostate (koji se povećava kako starite) kako bi se pomoglo u određivanju starosti. Bilo kako bilo, ono što su otkrili je zanimljivo i moglo bi da bude korisno uz više istraživanja, ali trenutno nije primenjivo.

“Iako su naši rezultati beskorisni u forenzičke svrhe, razumevanje procesa rasta penisa ili crta lica može biti vrlo važno za ekstrapolaciju fetalne razine androgena i praćenje muških genitalnih funkcija”, napisao je tim u svom radu, dodajući da će i dalje istraživati ovu vezu.

“Ova studija prva je koja pokazuje vezu između dužine uspravnog penisa i veličine nosa, ali je ograničena kod japanskih muških leševa, a razlog zašto su penis u erekciji i veličina nosa povezani još uvek je nejasan. Stoga ga smatramo zanimljivim predmetom kojim ćemo se baviti u budućnosti”, dodaje se.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

EVO KAKO DA GAJITE RUŽE NA BALKONU: Pomoću ovog trika, one će bujati iako su u saksijama!

Read Next

Uživajte u masaži: Astrologija vam otkriva kako da poboljšate erotsko raspoloženje!