EVO KAKO DA PREPOZNATE DA LI IMATE PARAZITE U ORGANIZMU: Ovo su njihovi simptomi!

Umesto da trošite novac na skupe preglede i ispitivanja, obratite pažnju na izgled vaše kože, kose, noktiju – ukoliko vam koža nije elastična, ako ima neke fleke, perut, ako se kosa cepa, opada, a nokti se lome, urastaju u meso, imaju bele fleke, nešto se u organizmu događa.

Vitamini i minerali koji su potrebni organizmu se ili ne unose u dovoljnoj količini kroz ishranu, ili se unose ali ih nešto u organizmu troši, i stvara se njihov manjak. To nešto su, vrlo verovatno, paraziti i/ili gljivice.

Ukoliko imate seboreju, vitiligo, akne, papilome, pukotine na petama, preterano opadanje kose, raslojavanje noktiju, velik i otečen stomak, neprijatan zadah i ukus u ustima, sluz u stolici, gasove, migrene, bolove u mišićima i zglobovima, imunološke poremećaje, itd., nemojte zanemariti te tegobe jer one ukazuju na sigurno prisustvo parazita.

Srećom, postoji 100% siguran način da zaštitite sebe i svoju decu od ovih napasti, i to u vašem domu! Najbolji lek zapravo je u prirodi, u dobrom odabiru biljaka koje rastu u ekološki netaknutim mestima, a koje se nalaze u jednom preparatu – Purodone.

Purodonene uzrokuju nikakve nuspojave, za razliku od hemijskih lekova koji uzrokuju nesvesticu, mučninu, glavobolju i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre. Ovaj dodatak ishrani je potpuno prirodan, na bazi aromatičnog karanfilića, suvog ekstrakta polena, esktrakta vratića, kao i cvetova vratića.

Purodonepoboljšava zdravlje, štite jetru, srce, pluća, kožu i želudac od parazita.

Purodone

U kutiji ima 60 kapsula, a preparatse primenjuje 2 puta dnevno 30 minuta pre jela. Ukoliko su se simptomi parazita već pojavili, Purodoneće vam pomoći da poboljšate opšte stanje, a ukoliko simptomi još uvek ne postoje, sprečiće njihovu pojavu.

Oslobodite se parazita koji su uzroci mnogih zaraznih bolesti, karcinoma, a koji mogu narasti i do 38 cm dužine!

Purodonenaručite klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po akcijskoj ceni od 3.650 rsd.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Mali: Za pomoć države prijavilo se više od tri miliona građana

Read Next

O OVAKVOJ KOSI SADA SVI MAŠTAJU: Frizura koju su proslavile Sindi Kraford i Klaudija Šifer je ponovo u trendu! (FOTO)