“Er Srbija” ponovo leti za RiM i Milano

Nacionalna avio-kompanija će 28. maja, letom JU 544 u 18.15 časova, ponovo uspostaviti redovnu vazdušnu liniju ka Milanu, nakon čega će se letovi na toj ruti obavljati dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom.

Planirano je da se od 13. juna uspostavi i treći nedeljni let ka obe destinacije u Italiji, koji bi se obavljao nedeljom. “Er Srbija” će na ovaj način postati jedina avio-kompanija koja direktno povezuje Srbiju i Italiju tokom letnje sezone.

“Raduje nas što ponovo uspostavljamo vazdušnu vezu s Italijom i dodajemo još jednu destinaciju u našu postojeću mrežu, osim najavljenog Rima. Imajući u vidu da je pandemija i dalje u toku, obnavljanje ovih ruta se može smatrati velikim uspehom”, kazao je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u “Er Srbiji”.

Nacionalna avio-kompanija će omogućiti dobru mrežnu povezanost iz Rima, preko Beograda, do Atine, Bukurešta, Dubrovnika, Istanbula, Njujorka, Podgorice, Sarajeva, Skoplja, Sofije, Soluna, Splita, Tivta i Tirane.

Putnicima su na raspolaganju i dobre konekcije do Rima, preko Beograda, iz Atine, Bukurešta, Dubrovnika, Istanbula, Londona, Podgorice, Sarajeva, Skoplja, Sofije, Soluna, Tirane i Splita.

“Er Srbija” je direktne letove između Beograda i destinacija u Italiji obustavila u martu 2020. godine zbog situacije izazvane globalnom pandemijom koronavirusa. Linije su obnovljene iste godine u julu, ali i ponovo obustavljene dve nedelje kasnije zbog pogoršane epidemiološke situacije u Evropi.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/13/ekonomija.html

Admin

Read Previous

Svetska banka odobrila Srbiji zajam za efikasniji javni sektor i zeleni oporavak

Read Next

TREND FARABANJA KOSE KOJI SE VRATIO IZ 90-IH IZGLEDA JOŠ BOLJE NEGO PRE: Osvežite svoju kosu sa samo nekoliko pramenova!