“Er Srbija” obnavlja letove do Soluna, Praga i Sofije

Srpski nacionalni avio-prevoznik će tokom letnje sezone saobraćati do Soluna sedam puta nedeljno – dva puta dnevno ponedeljkom i petkom, i jednom dnevno utorkom, subotom i nedeljom. Direktan let na ovoj relaciji u proseku traje jedan sat i 15 minuta.

“Er Srbija” će do Praga tokom najvećeg dela letnje sezone leteti dva puta nedeljno – ponedeljkom i petkom. Direktan let između srpske i češke prestonice u proseku traje jedan sat i 40 minuta.

U planu je da se letovi “Er Srbije” ka Sofiji obavljaju tri puta nedeljno – dva puta dnevno, ponedeljkom i jednom dnevno, petkom. Direktan let koji povezuje glavne gradove Srbije i Bugarske u proseku traje jedan sat i pet minuta.

“Imajući u vidu postepeno popuštanje ograničenja u putovanjima, kao i približavanje vrhunca sezone, odlučili smo da ponovo uspostavimo letove do određenih popularnih destinacija u našoj mreži. Raduje nas što će naši putnici imati mogućnost da letnji odmor provedu u solunskoj regiji, a mi se trudimo da im dodatno olakšamo putovanje. Direktne vazdušne veze sa glavnim gradovima Češke i Bugarske su nam takođe veoma značajne, kako iz ekonomskih, tako i turističkih razloga”, izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u “Er Srbiji”.

Zahvaljujući vrlo pogodnim terminima, putnici će imati na raspolaganju dobre konekcije između Soluna i brojnih gradova iz mreže “Er Srbije”, kao što su – Amsterdam, Stokholm, Pariz, Kopenhagen, Dizeldorf, Frankfurt, Beč, Cirih, Podgorica, Berlin, Ljubljana, Moskva i drugi.

Takođe, biće omogućena dobra mrežna povezanost između Sofije i ostalih destinacija “Er Srbije”, među kojima su Stokholm, Pariz, Dizeldorf, Frankfurt, Zagreb, Beč, Cirih, Podgorica, Moskva, Ženeva, Njujork, Milano i drugi.

Prag će preko Beograda biti odlično povezan sa Atinom, Solunom, Tiranom, Skopljem, Sarajevom, Istanbulom, Bukureštom i drugim destinacijama u mreži srpskog nacionalnog avio-prevoznika, saopštava “Er Srbija”.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/13/ekonomija.html

Admin

Read Previous

Sve koverte u igri večeras za stan i automobil

Read Next

ŠTA SU STVARNO OPERISALE URAGANKE: Prirodne lepotice iskreno o svojim intervencijama