ENTONI HOPKINS (83) OSVOJIO BAFTA NAGRADU, A DA NIJE NI ZNAO: Slikao sam u hotelu, a onda sam čuo slavlje! Mislio sam…

Američki glumac Entoni Hopkins(83) osvojio je BAFTA nagradu na najbolju mušku ulogu u filmu “Otac” , jer je maestralno dočarao lika obolelog od demencije.

Na dodeli Britanske akademije za filmsku i TV umetnost koja je održana juče u Rojal Albert holu u Londonu, bez prisustva publike zbog pandemije korona virusa, vremešni glumac ušao je u istoriji kao najstarija osoba koja je pobedila u kategoriji glavnog glumca.

Uprkos istorijskoj pobedi, slavni glumac se nije pojavio čak ni na virtualnoj svečanosti putem Zuma, poput većine dobitnika, već je umesto njega nagradu primio scenarista filma Florian Zeller.

[embedded content]

Glumac pandemiju provodi u Velsu, a za medije je otkrio da je tokom trajanja svečanosti slikao u svojoj hotelskoj sobi i da uošte nije bio svestan da je osvojio nagradu. Saznao je tek kada ga je obavestila porodica, koja je nestrpljivo pratila svečanost.

“Ovo je divno, nikada u žvotu nisam očekivao da ću je osvojiti. Ovo je za mene bonus, zabavan bonus, želim da čestitam svim dobitnicima i nominovanima. Iznenađen sam činjenicom da sam sedeo u svom hotelu i slikao, a iz susedne sobe sam čuo slavlje. Mislio sam da gledaju utakmicu, rekao je Entoni.

(Stil.Kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

SAMO OVAKO IZ NJIH DOBIJATE NAJVIŠE: Ovo su najzdraviji načini da jedete pojedine namirnice!

Read Next

10 NAJVEĆIH FILMSKIH PSIHOPATA: Oni su najuverljivije dočarali psihopartski um! (VIDEO, FOTO)