DŽEJ LO IMA NOVU FRIZURU: Nabacila moderne šiške za kojim lude trendseterke! Stoje svakom obliku lica (FOTO)

Dženifer Lopez (51) odlučila se za promenu frizure, a kako latino diva sada izgleda pokazao je njen frizer Kris Apletonna Instagramu.

On je prošle nedelje objavio fotografiju Džej Lo sa šiškama. Reč je o  takozvanim “zavesa-šiškama” idealnim za sve dame koje razmišljaju da puste šiške, ali nisu dovoljno hrabre da ih ošišaju na klasičan način.

Ove šiške su decentne, a frizeru za Glamur kažu da je frizura idealna za ovalna lica, ali takođe dobro ide uz okrugli oblik lica, kao i kod izduženih jer se šiške stilizuju na stranu. 

“Jednostavna je za održavanje, ali pod uslovom da kosa ne bude jako kovrdžava i talasasta”,  kažu frizeri, dodajući da je dovoljno kosu lagano prosušiti fenom.

Nakon toga, stilizovati velikom četkom kako bi kosa bila savršeno ravna. Ako mislite da će ovakva frizura izaći iz mode kad se ošišate, budite bez brige jer frizeri “zavesa-šiškama” predviđaju veliku popularnost tokom cele godine.

Njihova prednost jeste i to što su jako svestrane, pa ako vam dosadi da ih nosite s razdeljkom po sredini, uvek ih možete staviti “na stranu”.

Ovakve dugačke “zavesa-šiške” vrlo su jednostavne za stilizovanje upravo zbog dužine koja fino uokviruje lice. Takođe, zaslužna je i za isticanje jagodica na obrazima.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

KAKO DA SMRŠATE I OČISTITE TELO OD TOKSINA: Probajte jednostavne pilates vežbe od samo 15 minuta (VIDEO)

Read Next

POTPUNO PRIRODNA ZAŠTITA: Sačuvajte se od ujeda komaraca na ovaj efikasan način!