DVOLIČNI PREVARANTI, PRIVLAČE SUPROTNI POL POPUT MAGNETA: Ova 4 znaka prevešće vas žedne preko vode!

Šta misle, šta planiraju, šta vole, šta ih odbija – to je večita misterija sledećih horoskopskih znaka, pa u istoj menri koliko to suprotnu stranu koja je u kontaktu sa njima zna da iritira, isto toliko zna i da privuče. Pogotovu ako je u pitanju suprotni pol.

Škorpija– voli igru dubokih strasti. Spušta se u dubine duše, kako svoje tako i od partnera. Tada oseća njegov strah i tada počinje njegova igra dvoličnosti. Radi sve što druga strana očekuje ali onda ničim izazvan okreće novi list i tada je partner u šoku!

Pomišlja odmah: “šta je ovom čoveku u glavi” jedno priča , drugo radi. Ali opet ta njegova dvoličnost u zavođenju i te kako privlači suprotni pol. Žene jednostavno žude za tom emotivnom klackalicom. Škorpija to zna i zato uvek igra igru emotivne dvoličnosti! Uvek je u prednosti jer oseća vaš strah koji koristi kako njemu odgovara.

Blizanci– Merkurova deca. Priča tj komunikacija je ono na šta žene padaju. Obasipanje komplimentima a opet opušena i lagana konverzacija sa dozom seksualnog udvaranja. Sve savršeno upakovano i skockano sa lepom leptir mašnom.

NJegova vretenasta građa i besprekorna komunikacija su njegovi aduti. NJegova dvoličnost je u tome što kako pažnju poklanja vama isto takoje poklanja još minimum par žena. On uživa u dvoličmom udvaranju. Ako ga želite samo za sebe to je malo teže…On bira kada se prepušta samo jednom partneru.

Devojka, Portret

Lav– svestan je svojih aduta kao pojava. Gde on uđe sve su oči uprte u njega. Dvoličnost je nešto što ide pod ruku sa njegovim karakterom. Želi da bude prvi i omiljen ali ne samo kod jedne žene već kod njih više. Da svakoj on bude prvi jedinstveni i neponovljivi. Svakako uspeva u tome. Raskoš i sjaj , lepu energiju on daje i uzima sve! Lav je jednostavno lovac na ženske emocije.

Vaga– dvoličnost i vaganje je njegovo srednje ime. To kod Vage nikako nećete primetiti na prvu loptu. Potrebno je dosta ljubavnog i životnog iskustva da se Vaga ukapira. Sličan je Lavu ali sve radi na mnogo sofisticiraniji način. Ima pojavu kao Lav, mozak i komunikaciju kao Blizanac a lepotu i lakoću zivljenja ima urođenu. Lav lovi, Vaga flertom osvaja. Žene uživaju njegovom društvu i njegovoj naklonosti. Svo vreme ovog sveta im posvećuje.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

KAKO JE VOJVODA RADOMIR PUTNIK DOBIO SVOJE NEOBIČNO PREZIME: Nakon ovoga, prenosilo se s kolena na koleno!

Read Next

9 OSOBINA ISTINSKI ZLOG ČOVEKA: Pokvareni do srži!