Druga emisija trke Beograd – Banjaluka

Prvi put u istoriji trke, čuveni tim Bardijani došao je u Srbiju i Republiku Srpsku predvođen prvom zvezdom, legendarnim Viskontijem, trostrukim šampionom Italije, čovekom koji je dva puta pobedio u etapama na trci Điro d’Italija gde je osvojio i titulu najboljeg brdaša 2015. godine.

Viskonti je u superlativu pričao o organizaciji trke Beograd – Banjaluka, kao i o pripremama svog tima za ovogodišnji Điro.

Tu je i retrospektiva najznačajnijih detalja sa tri etape, koje su vožene iz Obrenovca do Bijeljine, iz Bijeljine do Vlasenice i iz Prijedora do Banjaluke.

Videćete i kako je u fenomenalnom sprint u centru Banjaluke Estonac Mikel Rajm ostvario prvu etapnu pobedu i na kraju preuzeo žutu majicu Nemcu Džastinu Volf u uzbudljivoj završnici trke.

Posebne rubrike pripremili smo i sa prolaznih ciljeva iz Šekovića, Gradiške, ali i iz Kozarske Dubice i Razboja, mesta koja su takođe bila na ruti trke.

Kolega Nemanja Matić koji je pratio trku sa lica mesta uradio je i intervjue sa pobednicima svih etapa, dok su kolege snimatelji Ivan Stambolić i Aleksandar Hovjecki ispratili i ove godine na fenomenalan način trku sa motocikala i trudili se da zabeleže svaki detalj na najbolji mogući način.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Đoković: Žao mi je što neću igrati u Madridu

Read Next

Košarkaši Srbije dobili rivale na SP za igrače do 19 godina