Dopustila svekrvi da joj organizuje venčanje: Nije ni sanjala šta će je sačekati

Jedna nevesta želela je da ima što manje briga pre svog najsrećnijeg, ali i najstresnijeg dana u životu, ali joj se dogodilo baš suprotno.

Ona je kao organizatorku venčanja odredila majku svog budućeg muža, odnosno svekrvu, a od tada je sve krenulo nizbrdo. Svekrva je, naime, htela venčanje po svom ukusu, a ne ovakvo kakvo su mladenci zamišljali.

– Moja svekrva je zahtevala da bude uključena u potpunosti, što se meni činilo u redu, zapravo sjajno, jer ja nisam bila zainteresovana za detalje – rekla je mlada o svojoj svadbi održanoj pre dve godine i dodala:

– Ugovorila je cveće koje nisam htela, zakazala bend koji nismo voleli pa čak i promenila meni u restoranu kako bi odgovarao njoj i njenim prijateljima. Kako god, mi smo samo želeli da se venčamo, detalji nisu bili toliko važni. Organizacija je bila njen doprinos venčanju makar to značilo da ćemo sve morati da radimo po njenom nahođenju – objasnila je, a prenosi Yahoo.

Uključenost je postala tolika, da je svekrva zabranila nevesti da izabere venčanicu iako je par sve platio. Sve to se događalo pre same ceremonije venčanja, ali tek posle svadbe shvatila je razmere umešanosti majke svog muža.

Slični tekstovi

Svekrva je, neverovatno, odlučila da sama obradi slike sa venčanja iako su joj kompjuterske veštine vrlo skromne.

Ona se navodno dogovorila s fotografom da njoj pošalje slike kako bi mogla da ih uredi kako želi. Prema mladenkinom objašnjenju, to je želela da uradi jer ona (mlada) ima ožiljke na rukama pa je svekrva mislila da će to privlačiti neželjenu pažnju.

– Njeno obrazloženje bilo je da moje ruke ne bi trebalo da se vide u prvom planu pa ih je ona „pažljivo isekla“ – priča nevesta.

Na kraju je rekla da svekrva nije mogla da veruje u njihovu „nezahvalnost“ zbog toga što im je uredila da dobro izgledaju na slikama.

– Nema veze, život je prekratak da se inatim, ali nisam zaboravila kako sam se zbog nje tada osećala – rekla je mlada za kraj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Neuspešan eksperiment: Proveli 4 meseca vezani lisicama – pa raskinuli

Read Next

Ne bacajte vodu od kiselih krastavčića!