Donose SREĆU i USPEH: Ovih 9 predmeta obavezno unesite u spavaću sobu!

Feng Shui je drevna kineska nauka o usklađivanju života  u saglasju sa snagama Univerzuma. Stara je preko 5000 god. Bukvalan prevod Feng jeste vetar (dah) i Shui  je voda (za piće).  Ovo su osnovni postulati za jednu reč – ŽIVOT.

Pravila ove nauke kažu da je jedna od najvažnijih prostorija u domu spavaća soba jer ona sadrži našu ličnu energiju. Ako naša spavaća soba ima nestabilnu, slabu ili negativnu energiju, to će se odraziti na naš lični život i veze.

Energiju sobe i života možete da izlečite unošenjem devet predmeta u spavaću sobu. Zašto baš devet? Zato što je to povoljan broj koji simbolizuje tranziciju, prelaz u nešto bolje, novi početak.

1. Zelena biljka

Uneće obnavljajuću energiju u vaš prostor. Biljke su tihi iscelitelji našeg tela i duha koji s nama dele svoju dobru energiju. Stvaraju kiseonik i uklanjaju štetne stvari iz vazduha.

Slični tekstovi

2. Cvetna esencija

Kad se osećate loše, nanesite malo cvetne esencije po sopstvenom izboru na nadlanice ili vrat. Miris i energija cveća će vas umiriti.

3. Krevet maksimalne veličine 200×150 cm

Izbegavajte takozvane „king size“ krevete tj. madrace jer oni unose razdor i razmirice u spavaću sobu. Na tako velikom krevetu odvojeni ste od partnera i smanjujete zajedništvo.

4. Difuzer za eterična ulja

Osim što divno mirišu, eterična ulja imaju isceliteljska svojstva i opuštaju nas nakon napornog dana. Izaberite ulje koje vam najbolje odgovara, ali obavezno probajte eterično ulje lavande i kedrovine, koje se preporučuje za spavaću sobu.

5. Crni turmalin i čisti kvarc

Ova dva minerala zajedno pružaju balans i zaštitu. Crni turmalin vas prizemljuje, čisti sobu od elektromagnetskih sila koje utiču na naš san i zdravlje, ističe arhitekta i stručnjak za Feng šui Anji Čo za MBG. U četiri ugla sobe potrebno je staviti crni turmalin, a čisti kvarc na sredinu sobe.

6. Dva noćna ormarića

Ne moraju da budu jednaki, ali svakako bi trebalo da imate dva bez obzira na to da li imate partnera ili ne. Važno je imati takav slobodan prostor pored glave jer tako odašiljete svoju želju za stvaranjem uravnoteženog partnerstva, trenutnog ili onog budućeg.

7. Crni dnevnik ili beležnica i crvena olovka

Beleženjem svojih misli i obaveza stvarate red u životu, a zapisivanje snova inspirisaće vas na pozitivne pomake u svakodnevici. Crna boja simbolizuje znanje i mudrost, a crvena vas štiti i budi misli.

8. Tkanina za pokrivanje električnih uređaja

Ako u sobi imate električne uređaje poput kompjutera ili televizora, pre spavanja prekrijte ih prirodnom tkaninom neutralne boje jer se na taj način odvajate od energije koja negativno utiče na vaš san.

9. Dva komada roze kvarca

Privući će ljubav u vaš dom, podstiču emotivno zdravlje, poverenje i harmoniju u ljubavnom životu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

PRINCEZA KOJA JE MOGLA DA POMIRI DINASTIJE KARAĐORĐEVIĆ I OBRENOVIĆ: Zvala se Kleopatra, umrla je sa samo 20. godina!

Read Next

Večeras stavite luk na vrat, ujutru vas ČUDO očekuje!