Donose SREĆU i USPEH: Obavezno stavite u spavaću sobu ovih 9 predmeta

Popravite energiju svoje sobe tako što ćete u nju uneti ove predmete:

1. Krevet maksimalne veličine 200×150 cm

Izbegavajte takozvane „king size“ krevete jer oni unose razdor i razmirice u spavaću sobu. Na tako velikom krevetu odvojeni ste od partnera i smanjujete zajedništvo.

2. Difuzer za eterična ulja

Osim što divno mirišu, eterična ulja imaju isceliteljska svojstva i opuštaju nas nakon napornog dana. Izaberite ulje koje vam najbolje odgovara, ali obavezno probajte eterično ulje lavande i kedrovine koje se preporučuje za spavaću sobu.

Slični tekstovi

3. Crni turmalin i čisti kvarc

Ova dva minerala zajedno pružaju balans i zaštitu. Crni turmalin vas prizemljuje,čisti sobu od elektromagnetskih sila koja utiču na naš san i zdravlje, ističe arhitekta i stručnjak za Feng šui Anjie Čo za MBG. U četiri ugla sobe potrebno je staviti crni turmalin, a zatim čisti kvarc staviti na sredinu sobe.

4. Dva noćna ormarića.

Ne moraju da budu jednaki, ali svakako bi trebalo da imate dva bez obzira na to da li imate partnera ili ne. Važno je imati takav slobodan prostor pored glave jer tako odašiljete svoju želju za stvaranjem uravnoteženog partnerstva, trenutnog ili onog budućeg.

5. Crni dnevnik ili beležnica i crvena olovka

Beleženjem svojih misli i obaveza stvarate red u životu, a beleženje snova inspirisaće vas na pozitivne promene u svakodnevici. Crna boja simbolizuje znanje i mudrost, a crvena vas štiti i budi misli.

6. Dva komada ružičastog kvarca

Privući će ljubav u vaš dom, podstiču emotivno zdravlje, poverenje i harmoniju u ljubavnom životu.

7. Zelena biljka

Uneće obnavljajuću energiju u vaš prostor. Biljke su tihi iscelitelji našeg tela i duha koji s nama dele svoju dobru energiju. Stvaraju kiseonik i uklanjaju štetne stvari iz vazduha.

8. Tkanina za pokrivanje elektronskih uređaja

Ako u sobi imate elektronske uređaje poput kompjutera ili televizora, pre spavanja prekrijte ih prirodnom tkaninom neutralne boje jer se na taj način odvajate od energije koja negativno utiče na vaš san.

9. Cvetna esencija

Kada se osećate loše, nanesite malo cvetne esencije po sopstvenom izboru na nadlanice ili vrat. Miris i energija cveća će vas umiriti, piše Zadovoljna.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Palačinke sa jagodama morate probati

Read Next

Milivojević: Izostao korak napred u odnosima Crne Gore i SPC, rizik od povratka na prethodno stanje