Donatella Versace pokreće podcast za osnaživanje žena koji ne smete da propustite!

Foto: Versace

Posle Chanela, i Versace pokreće svoj podcast, i to pod nazivom ”Medusa Power Talks”.

Modni brendovi sve više počinju da pokazuju digitalnu osvešćenost, kao i da nas iznenađuju novim kreativnim formama poput virtuelnih modnih revija, ali i edukativnih emisija. Tako je nastao i novi podcast italijanske modne kuće sa željom da inspiriše.

‘Arhetip moćne osobe zauvek se promenio. Za mene je biti moćan pre svega sloboda da izraziš sebe onakvog kakav zaista jesi, bez ikakvog straha. Moć igra mnoge uloge u našem svakodnevnom životu. Ovaj podcast komuniciraće sa mojim neverovatnim prijateljima, ispitujući i raspravljajući šta znači biti moćan u 2021. godini. Uzbuđena sam što dajemo glas onima koji predstavljaju budućnost i jedva čekam da čujem njihove priče”, rekla je Donatella Versace.

Projekat započinje serijom intervjua sa ličnostima poput Irine Shayk, Precious Lee, Chelsea Miller, a emisije će biti prikazane na Clubhouse platformi. Cilj podcasta je da podupredi progresivne korake ka rodnoj ravnopravnosti, zagovarajući žensku moć, autoritet i snagu, čiji je simbol upravo zaštitnik znak brenda Versace – Meduza

Donatella je oduvek bila poznata po humanitarnom radu u čijem su fokusu ugrožena rasna, seksualna ili materijalna prava žena, te ne čudi što će i ona sama biti gost ”Meduzinih moćnih razgovora.”

[embedded content]

Donatella Versace pokreće podcast za osnaživanje žena koji ne smete da propustite!

12 knjiga koje svaka feministkinja treba da ima u svojoj biblioteci

Nedostaje vam malo cveća, putovanja i mode? Zavirite u ekskluzivnu Jacquemus pop-up cvećaru u Parizu!

Inicijalizacija u toku…

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

PROŠETAJTE NAJPOZNATIJIM MUZEJOM NA SVETU POTPUNO BESPLATNO: Luvr je stavio 482 hiljade dela onlajn! (FOTO)

Read Next

DALAJ LAMA – 5 JEDNOSTAVNIH SAVETA ZA SREĆAN ŽIVOT: Usvojite ih već DANAS i očekuju vas čudesne promene