DOKTORKA MAJA JE VLASNICA NAJZGODNIJEG TELA U SRBIJI: Na plaži je živa vatra, a dok leči bolesne je NE BISTE PREPOZNALI

Maja Pavlović iz Čačka je Srpkinja o kojoj je pisao ceo svet! Ova mlada dama je po profesiji doktorka, a svojim pacijentima je izuzetno posvećena. Međutim, svako se iznenadi kada čuje da je i zvezda na takmičenjima u bikini fitnesu, te da je u njene ruke otišla i titula najzgodnije.

Naime, ova prelepa lekarka je svojevremo proglašena za Mis fitnes bikini, a svojim izgledom je očarala region. Osvajala je mnoge nagrade, između ostalog, i za najlepše noge na takmičenju „Women’s Bikini Fitness Contest“ u Španiji.

Zanimljivo je da je paralelno bila aktivna i u politici, kao i da su o njoj pisali mnogi strani mediji poput britanskog “Dejli Mejlija”.

Kada obuče kupaći kostim, nastupa senzacionalna Majina tranformacija – svaki mišić je besprekorno izvajan, a posebno pripadnici jačeg pola pišu mnogobrojne komplimente na račun njenih neodoljivih oblina ispod objava na Instagramu.

Jednom prilikom je istakla da se nada da će postići velike uspehe u medicini, a osvrnula se i na to kako reaguju ljudi na njen zanosan izgled.

– Reaguju pozitivno. Devojkama se dopada kako izgledam i često me pitaju za savet kako da dođu do ovakve figure, a muškarci… pa oni reaguju veoma pozitivno i dopada im se moj izgled – rekla je Maja.

I naglasila je da je za zgodnu figuru važno da imamo fizičke aktivnosti tokom cele godine.

Za vitko, lepo, zategnuto telo potrebno je vezbati tokom cele godine.Uz sve to. pridrzavati se zdrave i izbalansirane ishrane. Tada razultat nece izostati – zaključila je doktorka.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

AIK Banka postala vlasnik Eurobank Direktne

Read Next

Frižider će blistati kao nov: Dubinski ga očistite za 15 minuta sredstvom koje ne košta više od 100 dinara