Đoković se sastao sa Vulinom: Sport doprinosi pravilnom razvoju dece i omladine

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je zahvalio ministru Vulinu na svemu što Ministarstvo unutrašnjih poslova čini na polju afirmacije sporta u Srbiji, posebno kroz uspehe koje pripadnici policije postižu na međunarodnim takmičenjima.

Posebno se zahvalio i na svesrdnoj podršci prilikom organizovanja teniskih turnira u Beogradu na kojima pruža apsolutnu bezbednost kako učesnicima tih turnira, tako gledaocima i svima onima koji u njihovoj organizaciji učestvuju.

Ministar Vulin je najboljem teniseru sveta čestitao na svim dosadašnjim postignutim uspesima i rezultatima i zahvalio se srpskom šampionu na svemu dobrom i značajnom što je učinio i što i dalje čini za Srbiju.

Ministar Vulin je istakao da je bavljenje sportom izuzetno značajno, pre svega za mlade i da svaki sport doprinosi i tome da deca i omladina “ne budu na ulici”, već da razvijaju i usvajaju prave vrednosti i pravilne oblike vaspitanja i ponašanja.

Vulin je podvukao da deca i omladina kroz bavljenje sportom razvijaju osećaj zajedništva, prijateljstva i da takođe ne treba zanemariti i pravilan fizički razvoj koji bavljenje sportom obezbeđuje.

Vulin je Đokoviću poželeo nove uspehe i nove medalje i da još dugo svojim maestralnim mečevima i igrom veseli i usrećuje sve građane Srbije.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Zvezdin bal na vodi u subotu između dva mosta na Savi

Read Next

Grizman menja Ronalda u Juventusu?