Đoković: Osećao sam se užasno na terenu, ne pamtim ovako lošu partiju

Đoković je završio učešće u trećem kolu mastersa u Monte Karlu, porazom od Evansa 6:4, 7:5, za nešto više od dva sata igre.

“Čestitam mu, bio je bolji danas. S moje strane, jedan od najgorih mečeva u poslednjih nekoliko godina. Osećao sam se užasno na terenu. Trebalo je da budem mnogo bolji, napuštam teren s gorčinom”, počeo je Đoković.

Svetski “broj 1” kazao je da nije imao problema prilikom priprema i da ne zna da li je duga pauza posle Australijan opena ostavila traga.

“Pripremao sam se slično kao i uvek. Bio je to jedan od onih dana kada je bilo izuzetno vetrovito, vetar menja pravac, a igrao sam s rivalom koji igra mnogo slajsova i drop šotova, pri tom nikad ranije nisam igrao s njim. Nepredvidljiv je, u nekim momentima je imao sreće, ali odigrao je hrabro i pametno.”

Svoju igru okarakterisao je kao najlošiju u poslednjih nekoliko godina.

“Ne pamtim da sam ovoliko loše odigrao u poslednjih nekoliko godina. Ali to je sport. Gledaću da izvučem pouke, a definitivno ih ima mnogo, pošto skoro ništa nije funkcionisalo. Nema mnogo pozitivnih stvari danas. Moram ovo da prihvatim i da progutam tu gorčinu koju osećam.”

Nije mogao ni da definiše konkretan problem, već je istakao da je sve bilo loše.

“Ne znam… Sve je loše bilo. Nisam se uopšte osećao dobro u svojoj koži, i gledao sam da budem što više u sebi, jer su mi i misli i pokreti išli na sve strane. Probao sam da budem koncentrisan znajući da je i on temperamentan, da voli da se bodri. Nisam osetio da mi je to potrebno. Možda bi bilo dobro da sam to uradio, ne znam, nemam pojma. Nezahvalno je sad premotavati film”, zaključio je Đoković.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Španovićeva: Napadam zlato u Tokiju

Read Next

Fonjini nadigrao Krajinovića u Monte Karlu