Đoković nakon osvajanja Beograda: Idemo na titulu na Rolan Garosu!

Novak Đoković je čestitao Aleksu Molčanu na veoma dobrom tenisu koji je igrao u Beogradu i otkrio tajnu svog uspeha protiv tenisera iz Slovačke.

“Imao sam sreće što mi je Slovak trener, iako nije ovde. Čuo sam se sa njim, pa mi je dao taktiku za polufinale i finale, pa sam se bolje spremio”, našalio se Đoković.

Zahvalio je publici koja je konačno bila prisutna na tribinama na Dorćolu i istakao da nije zažalio zbog odluke da igra u Beogradu neposredno pred put u Pariz.

“Ulepšali ste ovaj dan i dali nam polet za dalje. Moram da priznam da sam mislima već bio u Parizu, ali hteo sam da osvojim ovaj trofej. Pre mesec dana sam igrao ovde bez publike i bila je totalno drugačija situacija. Izgubio sam u polufinalu, pa sam imao i dodatan motiv. Iako ne igram uglavnom pred grend slemove, s obzirom da su retke prilike da igram pred domaćom publikom i kod kuće, znajući da postoji mogućnost da vas vidim na tribinama, laka je bila odluka da zaigram i nisam se pokajao”, naglasio je Đoković.

Zahvalio je i organizatorima turnira u Beogradu na čelu sa bratom Đorđem, svom timu, porodici i novom selektoru reprezentacije Srbije Viktoru Troickom.

“Idemo na titulu na Rolan Garosu”, uzviknuo je Novak za kraj.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Novak osvojio titulu u Beogradu, Molčan skupo prodao kožu

Read Next

Stojković: Nisam bio gubitnik u Bariju