Dokazano je da će na ovom mestu muškarci najverovatnije započeti ljubavnu aferu

Venčanje se obično doživljava kao radosna proslava u čast ljubavi i večnog spoja srećnog para S druge strane, takva atmosfera prepuna ljubavi (uz koju čašicu pića) često je poprište i nekih neočekivanih događanja  Venčanja predstavljaju smrtonosnu kombinaciju elemenata koji pružaju vrhunsku priliku za seks za jednu noć: alkohol, ples, dobro obučeni učesnici i pristup hotelskim sobama.

Kao što se ispostavilo, mešavina ranjivosti, divljenja i simpatičnih seksi obučenih devojaka koje se obično javljaju na venčanju može biti „smrtonosna zamka“ za one koji su u vezama.

Istraživanje u kojem je učestvovalo 2.000 muškaraca i žena, sprovedeno na internet stanici za vanbračne veze IllicitEncounters.com, otkrilo je da muškarci najverovatnije varaju na venčanjima, a najčešća je scena pijani flert s deverušama.

Kao što je predstavnica za medije stranice primetila: „Postoji nešto u vezi s deverušama što je muškarcima neverovatno privlačno. Možda zato jer nose odeću deveruše pa time reklamiraju činjenicu da su dostupne, a i na venčanju su svi tu da se lepo provedu.“

A jedna trećina muškaraca priznala je da je bila neverna na venčanju kada njihova partnerka nije bila s njima.

Slični tekstovi

Dok je 32 posto priznalo da su bili neverni na proslavi braka prijatelja, 27 posto priznalo je da je zgrešilo na momačkoj večeri.

Kancelarijska novogodišnja i božićna zabava (21 posto) i godišnjica mature (9 posto) takođe su navedeni kao mesta na kojima su muškarci obično varali svoje partnerke.

Žene, nažalost, nisu toliko pronicljive kada je reč o partnerovoj prevari na venčanjima.

Na pitanje gde bi ih njihov partner najverovatnije prevario, 37 posto je odgovorilo na božićnoj zabavi, 35 posto je reklo momačko veče, 17 posto proslava godišnjice mature, a samo 11 posto je reklo venčanje.

„Na venčanju su prisutni svi uslovi za seks za jednu noć. Dosta pića, plesa, ljudi obučeni da bi impresionirali druge, seksualna struja i pristup hotelskim sobama za privatni susret“, navela je predstavnica sajta.

Postoji i stari stereotip da je venčanje „depresivan“ događaj za one koji još nisu krenuli ka oltaru. Tu nastupa aspekt ranjivosti.

Naravno, premda nam to anketa govori, ne možete donositi preuranjene zaključke i strahovati za svoje partnere i supruge svaki put kada stigne pozivnica za venčanje. Imajte na umu da je ovo istraživanje sprovela internet stranica koja sebe smatra „stranicom za vanbračne veze oženjenih osoba“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

3 STVARI NA KOJE ĆE PRAVA DAMA POTROŠITI NOVAC BEZ RAZMIŠLJANJA: Vredni svakog dinara!

Read Next

Vučić: Povećavamo minimalnu zaradu, od ponedeljka i isplata jednokratne pomoći od 30 evra