Dodajte jedan sastojak u kafu i gledajte kako se salo topi

Ako ste navikli da u kafu svakog jutra dodate malo šećera i mleka, možda bi bilo dobro da ubacite još jedan dodatak svojoj „dozi kofeina“. Naime, sve se češće preporučuje da umešate i kašiku proteinskog praha koji bi mogao da doprinese i mršavljenju i ukupnom zdravlju.

Istraživanja pokazuju da „pro-fi“ ima isto delovanje kao „kofi“ u pogledu efekta razbuđivanja, s tim što dodatni proteini kojih nema u jutarnjim uobičajenim napicima mogu da vas zasite i ubrzaju metabolizam, piše Lepa i srećna.

Naročito je ovo odlično rešenje za sve one koji ujutru vežbaju, jer će napitak dobro delovati na snagu mišića, a biće dodatnih kalorija koje će vam olakšati trening.

Protein u prahu je brzo rešenje za sve koji izbegavaju meso, a nisu sigurni da li uzimaju dovoljnu količinu belančevina iz namirnica biljnog porekla. Možete koristiti protein sa ukusom po vašoj želji ali uvek pažljivo pročitajte deklaraciju i proverite da li ima još nekih dodataka kao što su skriveni šećeri.

Ukoliko ste na nutricionističkoj prepisanoj ishrani, konsultujte se sa svojim lekarom pre nego što uvrstite ovu izmenu u dnevnu praksu.

Slični tekstovi

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Ovih devet predmeta nikad ne stavljajte u mašinu za sudove

Read Next

Više neće biti smrada sudopere ili lavaboa: Mešavina ova 2 sastojka je SPAS