DNEVNI HOROSKOP ZA 8. AVGUST: Očekuje vas napet dan na poslu!

OVAN

Nemojte da verujete u sve glasine koje kruže oko vas. Nije baš svaki trač istina. Proverite sve informacije koje budete dobili. Moguće je da idealizujete osobu do koje vam je stalo. Problemi sa niskim pritiskom.

BIK

Najbolje bi bilo da pokušate da se bolje skoncentrišete na vaš posao. Od vas zavisi ishod okolnosti u kojima se nađete. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa jednom Ribom. Izbegavajte alkohol.

BLIZANCI

Možete da se nadate dobrom odnosu sa saradnicima. Pred vama je generalno povoljan dan za ovo polje. Krijete svoja osećanja jer ni sami niste spremni da se sa njima suočite. Prijala bi vam masaža.

RAK

Očekuje vas napet dan i mnogo poslovnih promena vam dolazi, pred vama su prilično promenljive okolnosti. Niste spremni za velike promene kada je u pitanju polje emocija. Posetite stomatologa radi kontrole.

LAV

Brine vas to što oko sebe nemate adekvatne saradnike koji bi u poslovnom smislu mogli da vam pokažu podršku na pravi način. Moguće je da ćete imati neke kočnice na ljubavnom polju. Osetljiva vam je kičma.

DEVICA

Hvata vas nervoza na poslu. Imate utisak da nećete moći da postignete baš sve ono što ste sebi zacrtali. Emocije su vam u minus fazi. Ni sami ne znate na koji način da se postavite ka partneru. Povedite računa o unosu vitamina.

VAGA

Neke odluke koje ste donosili bi mogli da promenite u poslednji čas. Ishod poslovne situacije će biti sasvim neočekivan. Možete da se nadate zanimljivim dešavanjima na ljubavnom planu. Mogući su problemi sa holesterolom.

ŠKORPIJA

Niste zadovoljni situacijom na polju finansija i potrebno vam je dosta vremena kako biste popravili okolnosti. Na emotivnom planu osećate neku dozu nestabilnosti. Proveravajte krvni pritisak u narednom periodu.

STRELAC

Pod velikim ste pritiskom i ne možete sada da donosite prave odluke na poslu. Poradite na vašem strpljenju. Partner vam je maksimalno posvećen i na polju ljubavi nemate probleme. Srećni ste. Moguća je glavobolja.

JARAC

Daćete sve od sebe kako biste ostvarili pozitivne pomake na poslovnom polju. Spremni ste da vredno radite. Dopada vam se osoba koja deluje originalno i drugačije od drugih. Mogući su manji problemi sa bešikom.

VODOLIJA

Pokušajte da poslušate savet od starijeg kolege koji će znati na pravi način da vas uputi u posao. Dolaze vam promene na emotivnom polju. Iako niste to očekivali, moguć je prekid veze. Puni ste energije i snage!

RIBE

Ukoliko se bavite privatnim poslom očekuje vas prilika da ostvarite mnogo bolje stanje na polju zarade. Na polju ljubavi vas ne očekuje previše promena tokom današnjeg dana. Povedite računa o želucu koji vam je osetljiv.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

Svetu preti nestašica peska – kakva je situacija u Srbiji

Read Next

Kako se rešiti lošeg zadaha uz samo nekoliko prirodnih namirnica