DNEVNI HOROSKOP ZA 7. APRIL: Flert kao lek ovih dana!

OVAN

Prilično ste samouvereni. Pravite nove poslovne planove i krećete u realizaciju istih. Očekujete brz uspeh. Zadovoljni ste odnosom sa bračnom partnerkom. Skloni ste infekcijama. Glava i bubrezi su jako osetljivi.

BIK

Prilično ste vredni i ambiciozni. Svu svoju energiju usmeravate na posao. Zadovoljni ste postignutim razultatima. Očekuju vas izazovi vezani za bračni odnos. U ovom odnosu postoji i treća osoba. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Pričuvajte se kolega. Moguć je veći sukob sa njima. Nisu svi prijateljski raspoloženi prema vama. Ukoliko ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo koje će jako brzo da preraste u vezu. Zdravlje je stabilno.

RAK

Očekuje vas dobijanje nove poslovne ponude ili veći poslovni uspeh. U svakom slučaju bićete zadovoljni poslovnom situacijom. Prilično ste optimistični kada je odnos sa bračnim partnerom u pitanju. Osećate se odlično.

LAV

Izuzetno ste zadovoljni kako se posao odvija. Imate odgovoran stav prema obavezama. Bračni partner je neraspoložen, ali vi to ne primećujete jer ste fokusirani na karijeru. Mogući su problemi sa kostima.

DEVICA

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Imate utisak da ste upali u rutinu koja vam ne odgovara. Želite promene. Prezadovoljni ste kako se veza razvija i vidite sebe u budućnosti sa partnerom. Očekuju vas problemi sa cirkulacijom.

VAGA

Ukoliko se bavite kreativnim poslom maksimalno ste posvećeni svom stvaralaštvu. Ukoliko niste umetnik koncentracija vam je loša. Prezadovoljni ste bračnim odnosom, ali vas to ne sprečava da tajno flertujete. Moguća je infekcija.

ŠKORPIJA

Koncentracija vam nije jača strana tako da ste skloni pravljenju grešaka. Imate odličnu saradnju sa strancima. Bračni odnos ulazi u krizni period. Počinjete da sumnjate u vernost partnera. Glava je osetljiva.

STRELAC

Vredni ste, odgovorni i prezadoovljni situacijom na polju. Očekuje vas priliv novca tako da vam prija osećaj finansijske sigurnosti. Pred vama je novo poznanstvo koje će jako brzo da preraste u strastvenu vezu. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Pravite nove poslovne planove u hodu i krećete odmah sa njihovom realizacijom. Bračni partner se oslanja na vaše finansije i prilično je zadovoljan sumom novca koju ste mu dali. Zdravlje je solidno.

VODOLIJA

Očekuje vas kraći poslovni put na kome odlično prolazite. Sastanak se odvija u radnoj i optimističnoj atmosferi. Postižete svoje ciljeve. Bračni partner je sklon tajnom flertu. Zdravlje je dobro. Prija vam rekreacija.

RIBE

Očekuje vas finansijski priliv. Vredni ste. Na poslovnom sastanku dominirate i postižete uspeh. Imate utisak da je bračni partner previše okupiran finansijama, a da vas zapostavlja. Mogući su problemi sa bubrezima.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

DO SAVRŠENO OBLIKOVANE KOSE BEZ UPOTREBE FENA: Da, moguće je!

Read Next

OBJAVA OVE DEVOJKE DIGLA TVITER NA NOGE, KORISNICI KIPE OD BESA: Ponižavaš druge da bi sebe uzdigla! (FOTO)