DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JUL: Izuzetno povoljan dan za sve znakove!

OVAN

Možete da očekujete povoljan period u kojem ćete uspetu da rešite poslovne probleme koji su vas opterećivali. Iskreni ste prema osobi koja vam se dopada i nadate se da će ona uzvratiti. Prija vam bavljenje sportom.

BIK

Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom na polju posla. Ne planirate promene. Možete da očekujete period u kojem ćete sa voljenom osobom poželeti veće promene i važne odluke. Krvotok je osetljiv.

BLIZANCI

Moguće je da ćete uskoro imati neku važnu odluku na polju posla. Očekuje vas bitno potpisivanje. Na polju ljubavi vas očekuje povoljan dan da ostvarite novo poznanstvo koje vam može značiti. Pazite na osetljivu kožu.

RAK

Možete da očekujete da ćete imati šansu da promenite posao ako ste tome težili do sada. Pred vama je novo poznanstvo koje u vaš život može da unese mnogo strasti i uzbuđenja. Prijalo bi vam da jedete više voća.

LAV

Povedite računa o tome kakav ćete utisak ostaviti na osobu sa kojom planirate poslovnu saradnju. Osećate se nekako usamljeno i potrebno vam je da se promena na polju ljubavi desi. Skloni ste depresiji.

DEVICA

Potrudite se da budete uporni i istrajni kako bi na poslovnom polju uspeli da ostvarite ono što ste zacrtali. Dopada vam se osoba koja pokazuje da je nekako hladna prema vama. Bez problema sa zdravljem.

VAGA

Pred vama je jako povoljan period za posao u kojem možete da dobijete neku novu ponudu za saradnju. Ne biste trebali da imate komplikacije sa emotivnim partnerom koji vam je posvećen. Prijala bi vam šetnja.

ŠKORPIJA

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, potrebno je da se spremite na neko čekanje i odugovlačenje. Nemojte da forsirate sebe kada je u pitanju vaše emotivno polje. Budite spremni na prepreke. Dobro se osećate.

STRELAC

Finansijska situacija bi trebala da vam bude sve bolja i bolja. Sudbina vam je sada naklonjena na ovom polju. Nije vam lako da otvoreno pokažete svoja osećanja jer se na neki način ipak plašite odbijanja. Osetljiv urogenitalni trakt.

JARAC

Možete da očekujete pozitivne odluke na polju posla. Pred vama je dobar period za napredovanje. Očekuje vas dobar dan za ljubav u kojem ćete imati priliku za susret sa voljenom osobom. Zdravlje vam je dobro.

VODOLIJA

Potrudite se da ostanete dosledni poslovnim ciljevima koje ste sebi postavili u ovom periodu. Ako ste slobodni možete da očekujete susret sa udvaračem koji će pokazati da je jako uporan. Sledi vam oporavak na polju zdravlja.

RIBE

Možete da očekujete povoljan dan. Ako ste imali neke posleovne probleme, uspećete da ih rešite sada. Ako ste slobodni, pred vama je povoljan dan za flert ali vam još uvek ne stoji početak nove veze. Proveravajte krvni pritisak.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

KAKO SU NASTALA SRPSKA PREZIMENA: Evo zašto se većina završava na – IĆ!

Read Next

VEROVANJE KAŽE: Ako stavite OVO u novčanik, novac ćete privlačiti kao magnet!