DNEVNI HOROSKOP ZA 6. APRIL: Danas ugodite srcu!

OVAN

Pred vama su ozbiljne teškoće ukoliko se bavite privatnim biznisom. Uprkos trudu nećete uspeti da ih prevaziđete. Emocije su vam proradile i insistirate na intenzivnom druženju sa partnerkom. Zdravlje je stabilno.

BIK

Posao se odvija bolje nego što ste očekivali. To vam daje dozu samopouzdanja tako da imate utisak da sve možete. Pokušavate da dominirate nad drugom polovinom, ali vam ona to ne dozvoljava. Osećate se dobro.

BLIZANCI

Očekuje vas konflikt sa saradnikom. Svesni ste da je vaš odnos tamičarskog tipa tako da ste se spremili za debatu. Gajite tajno interesovanje prema osobi sa kojom ste u prijateljskom odnosu. Bubrezi i glava su jako osetljivi.

RAK

Dobijate poslovnu ponudu koja vam deluje primamljivo tako da je odmah prihvatate. Raspoloženje prema bračnom partneru varira od toga ne možete bez njega do toga da vas izbacuje iz takta. Zdravlje je odlično.

LAV

Zahvaljujući vezama dobijate poverljive informacije koje vam omogućavaju da ubedljivo dominirate na poslu. Pred vama je novo poznanstvo sa toplom, strastvenom i otresitom osobom. Pritisak je sklon oscilacijama.

DEVICA

Uprkos konstantnim pokušajima da ih rešite, problemi su i dalje prisutni na poslu. Nije vam jasno zašto ste neuspešni. Odnos sa emotivnim partnerom se ne razvija na željeni način. Sumnjate da je on prava osoba za vas. Neraspoloženi ste.

VAGA

Zadovoljni ste kako se suđenje razvija. Na inteligentan način usmeravate suđenje u vašu korist. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. Imate utisak da je sve pod kontrolom, mada nije. Glava je osetljiva, naročito sinusi.

ŠKORPIJA

Očekuje vas povećan obim obaveza. Prilično ste prilagodljivi, odrađujete poslove paralelno i uspevate da funkcionišete u haosu. Zadovoljni ste odnosom sa bračnom partnerkom i trudite se oko nje. Čuvajte se infekcije.

STRELAC

Vaši napori da nađete posao u inostranstvu konačno donose rezultat u vidu poslovne ponude. Prihvatate je bez oklevanja. Zadovoljni ste vezom, ali niste sigurni kako će druga polovina reagovati na vaše preseljenje. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Očekuje vas kontakt sa predstavnicima medija. Ostavljate utisak energične, samouverene i pouzdane osobe. Zabrinuti ste zbog finansija, baš kao i bračna partnerka. Očekuje vas razgovor na tu temu. Pritisak je nestabilan.

VODOLIJA

Ne uspevate da realizuje poslovne planove usled neplaniranih teškoća. Prilično ste nervozni zbog toga. Očekuje vas novo poznanstvo, ali druga strana nije zainteresovana za nastavak druženja. Gledajte da ojačate imunitet.

RIBE

Ukoliko ste privatnik ulazite u novi poslovni projekat. Očekivanja su vam ogromna, ali bazirana na realnoj osnovi. Emotivna veza je jako dinamična tako da ste u nedoumici da li da je prekinete ili ne. Moguća je infekcija.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

RECEPT ZA OVAJ NAPITAK OBAVEZNO ZAPIŠITE: Jača imunitet, reguliše probavu, povoljno utiče na rad srca!

Read Next

OVIM OSOBINAMA MNOGI SE PONOSE, A NISU NI SVESNI KOLIKO SU TOKSIČNE: Da li ste među njima?