DNEVNI HOROSKOP ZA 30. APRIL: Povedite računa o ishrani!

OVAN

Nije vam lako da rešite probleme koji su vas toliko opteretili jer nemate sa kim da ih podelite. Povlačite se u sebe i ne primećujete sve prilike za nova poznanstva koje vam se ukazuju. Sklonost ka gojenju je naglašena.

BIK

Osećate da su vam potrebne promene na poslovnom planu, ali nećete moći brzo da ih pokrenete. Jedna osoba će pokazati interesovanje za vas, a vama će trebati vremena da odlučite da li želite vezu sa njom. Problemi sa nesanicom.

BLIZANCI

Previše se oslanjate na druge ljude i nije vam lako da neke poslove preuzmete na sebe i da ih sami završite. Upoznaćete osobu koja će u vama da probudi radoznalost, ali i osećaj nesigurnosti i straha. Nervni sistem vam je osetljiv.

RAK

Danas možete da donesete presudne odluke za vašu poslovnu budućnost. Pred vama je dobar dan. Osećate se sve usamljeno iako ste u vezi i niste zadovoljni odnosom sa partnerom. Hronični problemi vas muče.

LAV

Veoma je verovatno da ćete morati da menjate neke stvari na polju posla u narednom periodu. Shvatate sve više da vaš partner želi da mu budete maksimalno posvećeni i njegova posesivnost vam smeta. Izbegavajte alkohol.

DEVICA

Finansijski preokreti vam unose dosta stresa i tenzije i osećate da vam se tlo pod nogama izmiče. Moguće je da ćete imati probleme u ljubavnoj vezi zbog partnera koji je prema vama neiskren. Problemi sa urinarnim traktom.

VAGA

Moguće je da ćete praviti veće greške kada je u pitanju posao i da će vam biti potrebno dosta vremena da ih ispravite. Iako osećate da postoje veći problemi između vas i voljene osobe, vi se borite za ljubav. Problemi sa glavoboljom.

ŠKORPIJA

Došlo je vreme da se posvtite tome da proširite svoj posao i da neke stvari menjate polako na bolje. Svesni ste koliko mana ima vaš partner i prihvatate ga bez obzira na sve jer ga zaista volite. Problemi sa peskom u bubrezima.

STRELAC

Moguće je da dugo čekate na ostvarenje poslovnog projekta koji će vam doneti poboljšanje finansija. Trenutno vam ljubav nije na prvom mestu i više ste okrenuti nekim drugim stvarima. Muče vas problemi sa hroničnim umorom.

JARAC

Vi ne želite da se prilagođavate drugima i da na poslovnom polju nađete najbolje moguće rešenje. Vaša veza sa voljenom osobom polako dolazi do nepovoljne faze i javljaju vam se novi problemi. Mogući su problemi sa alergijama.

VODOLIJA

Imaćete više slobodnog vremena tokom današnjeg dana jer vas ne očekuje veliki broj obaveza. Sve ste sigurniji da pored trenutnog partnera želite da ostvarite stabilnost na ljubavnom planu. Ne biste trebali da očekujete probleme.

RIBE

Isfrustrirani ste zbog ponašanja svojih saradnika i na poslovnom polju vas prati mnogo nervoze i problema. Veoma vam je lepo sa trenutnim partnerom i osećate se dobro kada provodite vreme zajedno. Problemi vezani za pritisak.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

UBRZAJTE METABOLIČKE PROCESE U TELU I OJAČAJTE IMUNITET: 5 najboljih opcija za opuštanje i poboljšanje stanja kože!

Read Next

JAJE ČUVARKUĆA: Evo zašto ga čuvamo cele godine i šta je JEDINO ISPRAVNO uraditi sa prošlogodišnjim!