DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JUL: Dobijate novu poslovnu ponudu koja vam deluje primamljivo!

OVAN

Oslanjate se na intuiciju prilikom donošenja odluke i ispostavlja se da ste doneli pravu odluku. Prilično ste nezainteresovani za bračnu partnerku, ali ona još uvek ne odustaje od braka. Zdravlje je stabilno.

BIK

Na poslu vas očekuje nerviranje. Smatrate da je saradnja sa kolegama nemoguća. Ne odgovara vam timski rad. Emotivna sfera je jedina oblast kojom ste zadovoljni. Kada je zdravlje u pitanju jako ste nervozni.

BLIZANCI

Koristite porodične veze da bi unapredili posao. Nove informacije vam omogućuju da posao usmerite na pravu stranu. Jako ste ljubomorni i pravite ponovo nepotrebnu scenu partneru i to zbog iste stvari. Zdravlje je stabilno.

RAK

Posao se razvija upravo onako kako želite. Dobijate novu poslovnu ponudu koja vam deluje primamljivo. Ozbiljno razmišljate da li da je prihatite. Gajite nadu da će odnos sa bračnim partnerom da se popravi. Zdravlje je stabilno.

LAV

Briljirate kao sagovornik. Prilično ste ozbiljni, raspolažete činjenicama i ubeđujete poslovne saradnike da prihvate vaše ideje. Odličan dan za novo poznanstvo. Oboje ćete kriti da ste se dopali jedno drugom. Zdravlje je odlično.

DEVICA

Prekidate poslovnu saradnju. Ne možete da razumete da neko može da ima tako neodgovoran odnos prema poslu. Posvećujete se partneru koji je srećan jer ste odvojili vreme za njega. Očekuju vas problemi sa nervima.

VAGA

Predstoji vam razgovor sa nadređenom osobom. Druga strana je zadovoljna vašim radom i podržava vaše poslovne planove. Nervozni ste i emotivni partner vas i dalje nervira iako nemate komunikaciju. Zdravlje je stabilno.

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JUL:2021

ŠKORPIJA

Probleme na poslu pokušavate da rešite upornošću. Imate priliv pozitivne energije pa se nadate povoljnim rezultatima. Imate utisak da je partner idealan, tako da ste vezom prezadovoljni. Zdravlje nije najbolje. Imutet je opao.

STRELAC

Očekuje vas nerviranje na poslu zbog lošeg odnosa sa kolegama i loših finansija. Ne uspevate da se oporavite zbog nenadanog troška. Emotivna sfera vas i dalje ne zanima. Mogući su problemi sa genitalijama.

JARAC

U tajnosti vodite poslovne pregovore. Nadate se da će rezultirati dugoročnom saradnjom. Za sada se razvijaju u smeru koji vama odgovara. Konačno nalazite malo vremena da se posvetite partneru. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Zainteresovani ste za razvoj saradnje sa inostranim saradnicima. Oni ne deluju oduševljeno vašim predlogom, ali vi ne odustajete od planova. Odličan je dan za novo poznanstvo. Skloni ste promenama raspoloženja.

RIBE

Prilično ste optimistični kada je posao u pitanju. Pravite veće planove koji nisu zasnovani na realnim procenama, ali toga niste svesni. Prezadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Zdravlje je stabilno.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

NEĆETE MOĆI DA POVERUJETE: Evo šta se dešava u telu kada pojedete samo DVE KAJSIJE dnevno!

Read Next

OTERAN U LUDNICU, OČEVA POHLEPA GA UNIŠTILA: Životna priča najpametnijeg čoveka na svetu, koji to nije želeo da bude!