DNEVNI HOROSKOP ZA 23. MAJ: Dan pun emocija i strasti!

OVAN

POSAO: Moguće je da planirate neke promene kada je u pitanju vaše polje posla. Možete da očekujete da će vam se ukazati prilika za neko drugačije radno mesto uskoro.

LJUBAV: Pokažite otvoreno partneru kako se osećate ako želite da se neke stvari između vas menjaju. Nema razloga da bilo šta držite u sebi i da čekate da on nagađa.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje zube. Redovno posećujte stomatologa i ne izbegavajte kontrole.

BIK

POSAO: Maksimalno ste posvećeni obavezama i želite da ostvarite pomak na polju posla. Iako je nedelja, veoma ste vredni i dajete sve od sebe kako bi neke stvari završili.

LJUBAV: Ne pada vam teško da preuzmete inicijativu u odnosu sa voljenom osobom, važno vam je samo da se bliskost ne izgubi. Ako ste slobodni, dopada vam se Strelac.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana. Prijala bi vam masaža.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da vas očekuje prilika da obnovite neku poslovnu saradnju kojom ste ranije bili zadovoljni. Očekuje vas i mogućnost za povećanje zarade u narednom periodu.

LJUBAV: Dolazi vam susret sa osobom sa kojom će se stvoriti veoma jaka hemija i privlačnost. Ako joj budete pokazali šta osećate, veoma lako će doći do veze između vas dvoje.

ZDRAVLJE: Moguće je da bi vam prijalo da unosite malo više tečnosti, to jest sveže ceđenih sokova i vode.

RAK

POSAO: Biće vam potrebno mnogo strpljenja kako biste mogli da dođete do ostvarenja svih vaših planova. Važno je da ostanete uporni i da ne odustajete od svojih ambicija.

LJUBAV: Pustite da se stvari spontano odvijaju, kada je u pitanju zbližavanje sa osobom koja vam se dopada. Nema potrebe da bilo šta požurujete ili forsirate na ovom polju.

ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša. Potrebno je da malo više povedete računa o svojoj ishrani.

LAV

POSAO: Finansijska situacija se postepeno popravlja i konačno imate pravi osećaj olakšanja zbog toga. Možete da uživate u ovom lepom nedeljnom danu u kom nećete imati obaveza.

LJUBAV: Partner vam je veran, i maksimalno posvećen odnosu sa vama. Uživate u pažnji koju dobijate. Ako ste nekim slučajem slobodni, moguć je flert ili kontakt sa Ribom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vrtoglavicom. Nemojte da izbegavate redovne obroke.

DEVICA

POSAO: Važno je da učite na greškama i da ih ne ponavljate. Pokažite i sebi i drugima da ste spremni da napredujete. Pred vama je prilika da dokažete koliko ste sposobni.

LJUBAV: Iako nije baš sve ispalo onako kako ste želeli, odnos sa voljenom osobom ipak nije loš. Mogli biste da pravite ozbiljnije planove za budućnost i da se zbližite još više.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Nema naznaka za bilo kakve probleme na ovom polju.

VAGA

POSAO: Uspeli ste da rešite neki problem koji ste imali na poslovnom planu i ponosni ste na sebe zbog toga. Možete da očekujete da će i ostatak kolektiva biti ponosan na vas.

LJUBAV: Imate potrebu da otvoreno pokažete emocije prema svom partneru. Moguće je da će ga to malo zbuniti. Dajte mu malo vremena da vam pokaže kako se on oseća.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa nogama, pa budite obazriviji prilikom fizičke aktivnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas miran nedeljni dan u kom nećete imati važne promene na polju posla ili neka nova dešavanja. Moguće je da se bavite pripremom neke taktike za pregovore.

LJUBAV: Prija vam pažnja koju dobijate od osobe koja vam se udvara ali je moguće da zapravo niste sasvim zainteresovani. Uskoro vam dolazi i nova priča, najverovatnije sa Blizancem.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Generalno ne bi trebalo da bude većih problema.

STRELAC

POSAO: Rešili ste se finansijskih poteškoća i sada vam sve ide mnogo lakše. Zadovoljni ste poboljšanjem koje ste ostvarili. Možete da očekujete nastavak pozitivne atmosfere.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa jednom osobom sa kojom imate veoma jaku hemiju. Ako je u pitanju Rak ili Bik, velike su šanse za ozbiljniju vezu.

ZDRAVLJE: Potrebno je da unosite više tečnosti. Nemojte da dopustite da vam telo dehidrira.

JARAC

POSAO: Veoma ste samostalni i nećete dopustiti da bilo ko utiče na vaše donošenje odluka na poslovnom planu. Važno vam je da ostvarite sve baš onako kako ste vi zamislili.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom je sve bolja iz dana u dan. Iako ste imali neke nesporazume, uspeli ste da ih rešite i da poboljšate odnos. Ljubav vam se vraća.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Priuštite sebi neko zadovoljstvo.

VODOLIJA

POSAO: Spremni ste za nove izazove na poslovnom planu.U sebi imate mnogo energije za dokazivanje. Iako je nedelja, vredno radite i maksimalno ste posvećeni poslu.

LJUBAV: Moguća je prolazna avantura sa osobom koju ne znate preterano dobro. Ipak, ozbiljna veza vam nije na vidiku. Ne patite zbog toga jer ni sami niste spremni za vezivanje.

ZDRAVLJE: Danas će vam prijati malo više sna i odmora, pa izdvojite više vremena za to.

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da rešite neki manji problem koji ste imali u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Sada se konačno bolje osećate na radnom mestu.

LJUBAV: Možete da očekujete pozitivnu situaciju i jako lepe promene na polju ljubavi. Ako ste još uvek slobodni, moguća su zanimljiva dešavanja sa Vagom ili Lavom. Lako šarmirate!

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više vitamina i generalno veći unos voća, povrća i svežih namirnica.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

DOKTORKA SNEŽANA POLOVINA O UZROCIMA GOJAZNOSTI: Više od 250 gena je udruženo sa gojenjem, neki vode do dijabetesa!

Read Next

TEST – KOJA ŽIVOTINJA JE NA SLICI: Samo posebni ljudi vide tačan odgovor, a evo šta otkriva o vašoj ličnosti